Најдобрите шоумени во Македонија

Игор, без шала! И Тончи БЕШЕ али сеа некако му се дигнаа акциите :/

Игор Џамбазов според мене е најшоумен човек, а одма после него е Тони Михајловски. Да ги состават треба во некој проект :vozbud:

Игор Џамбазов според мене е најшоумен човек, а одма после него е Тони Михајловски. Да ги состават треба во некој проект :vozbud:
Тони и Игор кога се заедно на најбољи, нема рамни на нив.:tv:

Игор Џамбазов е најдобриот македонски шоумен на сите времиња, меѓутоа моментално не е во добра кондиција и не води своја програма (од типот "ток-шоу"), па затоа приматот му го превзема Тони Михајловски. Двајцата се легенди, меѓутоа Игор е сеуште ненадминлив.

моментално Тони Михајловски, иако сметам дека на Игор Џамбазов му немаше рамен едно време, но веќе не е оној истиот Игор што го знаевме од порано:toe:
ако пак зборуваме за најдобар Македонски шоумен воопшто во историјата, сепак на прво место би го ставила Игор Џамбазов

Ovie dvajca mozeme da gi povtoruvame do beskraj, bidejki drugi ednostavno nema, osven ako nekoja budala go stavi i onoj tranvestitot. :vozbud::pos2::pusk:

А Марко Дај Побрзај?
Ќе се снајде ли како водител во ток-шоу?
Добро се покажа досега во 2 "авантуристички".
Дај Побрзај и тоа другото не ми текнува на името, знам дека беше летово во Охрид на плажа спонзорирано беше од некој пијалок

Трендо е харизматичен до лудило, и ужасно шармантен човек, го обожавам. :) Ама шоумен, јок. За шоумен, Тони Михајловски, дефинитивно. А Игор... Никогаш не ми бил ни блиску до ова, не знам зошто.

Игор Џамбазов :zver: Тони Михајловски :zver:

Најдобар е дефинитивно Игор Џамбазов. По него би го ставил Тони Михајловски. Можам да го споменам и овој што последниве 2-3 години ја води Златна Бубамара.

Да не ги заборавам и припадничките од женскиот пол кои имале капацитет за оваа професија: Весна Петрушевска како и Искра Џамбазова. Порано ти беше задоволство да ги гледаш нивните емисии. Сега не им се ништо особено освен водител+гости=муабет.

Игор Џамбазов беше на времето добар шоумен. Но изгледа дека за добро шоу потребна е и добра емисија и екипа позади себе.
А за Тони Михајловски шоуменот. Можеби ако глупирањето го сватиме како шоу. И кажувањето на глупави вицови пропратено со постојано кезење. За да му парира на Боки 13.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom