Најдобрите шоумени во Македонија

Igor Dzambazov definitivno , Toni Mihajlovski isto ama mislam deka i Pece od Superhiks bi bil soliden , samo neka se proba - ako se nema probano do sea

Трендо е најдобар.А и Игро Џамбазов е исто така добар.

Игор, Тончи и Марче, но ако успеат овие тројца да ги спојат во една емисија тоа ќе биде турлитава :pos2:

Од женските:
Весна Петрушевска, порано ич не ја сакав, не ја ни гледав... после 2-3 изгледани емисии и интервјуа видов дека уствари е топ цурата- во секој поглед.

Од машките:
Тони Михајловски, мислам дека не постои во Македонија човек со поголема смисла за хумор од него.

:poklon:

Ке го кажам она што 90% пред мене го кажаа.
Во Македонија постојат двајца шоумени: Игор и Тони.

Игор Џамбазов и Тони Михајловски,макар што овој вториов по малку го имитира.......................ама ако најдобри се:vozbud:

знае се само 2ца шо заслужуват да се викат шоумени има у Мк - Игор и Тони други нема....

пс. да не знае некој од дека можам да го најдам тоа клипчето дека Игор го заебава тај бугарскио водител ама целото шо трае 9-10 мнути - нема го на youtube :(

Игор Џамбазов најдобар шоумен дефинитивно:pipi:

знае се само 2ца шо заслужуват да се викат шоумени има у Мк - Игор и Тони други нема....

пс. да не знае некој од дека можам да го најдам тоа клипчето дека Игор го заебава тај бугарскио водител ама целото шо трае 9-10 мнути - нема го на youtube :(

Еве ти ја цела емисија 30 мин :)
http://video.google.com/videoplay?d...or+dzambazov+&ei=121NSKmOCoeq2AKq_bzRDA&hl=en

Игор Џамбазов дефинитивно и без многу мислење. И не викајте дека е излитен зашто правите шоумени, никогаш не стареат. Па и сами сме свесни дека кога беше во Бугарија му го превзема шоуто на Славиј Трифунов, па бугарот без зборови остана не знаејќи како да му врати. Игор е ѕвер. А после него секако иде и неговиот мн.добар пријател Тино алијас Тони Михајловски! Они двајца во комбинација и...МАКЕДОНИЈА РОКА!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom