- Член од
- 9 мај 2009
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Dali nekoj znae od USA/Kanada dali ima nacin da se zbori neograniceno so Makedonija za fiksna mesecna pretplata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dali nekoj znae od USA/Kanada dali ima nacin da se zbori neograniceno so Makedonija za fiksna mesecna pretplata?
Јас имам еден познаник кој преку скајп беспари телефонира на фиксни телефони низ цел свет. Незнам како го напраил тоа, можда нешто хакнал ама знам дека пари нема давано за кредити
Јас имам еден познаник кој преку скајп беспари телефонира на фиксни телефони низ цел свет. Незнам како го напраил тоа, можда нешто хакнал ама знам дека пари нема давано за кредити
Тука имате 10 секунди бесплатен разговор за Македонија. Мислам дека денес може два пати да се јавете, наредните две јавувања треба да бидат преку еден ден, значи не утре туку задутре. Завчера пробав да се јавам на брат ми на мобилен, ѕвонеше и направив 10 секунди “муабет“, ама денес не бива нешто на мобилен, а за фиксен не знам не сум пробал.
Ова повеке не работи изгледа вртев и ми вели:Тука имате 10 секунди бесплатен разговор за Македонија. Мислам дека денес може два пати да се јавете, наредните две јавувања треба да бидат преку еден ден, значи не утре туку задутре. Завчера пробав да се јавам на брат ми на мобилен, ѕвонеше и направив 10 секунди “муабет“, ама денес не бива нешто на мобилен, а за фиксен не знам не сум пробал.