Помош и совети

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
Имам ATI Radeon 9600 ... ако е тоа , пратете ми ги најновите драјвери ако не ви е тешко оти незнам што да слегнам се плашам да не утнам нешто....

А несака и F.E.A.R.2 Оваа ми излегува.

Uploaded with ImageShack.us

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
Имам ATI Radeon 9600 ... ако е тоа , пратете ми ги најновите драјвери ако не ви е тешко оти незнам што да слегнам се плашам да не утнам нешто....

А несака и F.E.A.R.2 Оваа ми излегува.

Uploaded with ImageShack.us

Ги симнав драјверите за графичката и Doom 3 може да се игра, но на F.E.A.R.2 пак истото излегува...Помош...

A

Auditore

Гостин
Ја инсталирав Батлфил Бед Компани 2, удрив крак, сега коа ја пуштам играта ми вика дека не ми е најновата верзија и нејќе без апдејт да се пушти еднаш го пуштив апдејтот ама нејќеше да го направи(file not found) и ми покажа play the old version кликнав јес и поиграв, после тоа ја пуштам играта пак ми покажува дека ми е стара играта и дека треба апдејт, мора ли секогаш да чекам тој апдејт за да играм?

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Ја инсталирав Батлфил Бед Компани 2, удрив крак, сега коа ја пуштам играта ми вика дека не ми е најновата верзија и нејќе без апдејт да се пушти еднаш го пуштив апдејтот ама нејќеше да го направи(file not found) и ми покажа play the old version кликнав јес и поиграв, после тоа ја пуштам играта пак ми покажува дека ми е стара играта и дека треба апдејт, мора ли секогаш да чекам тој апдејт за да играм?
Не.....оди кај што ти е инсталирана играта и треба да има два .ехе фајла кои се со иста икона...........мислам дека на едниот пишуваше game.exe пушти го тој за да не ти направи апдејт(препорачливо е да си побараш апдејт на некој од торентите за подобро да ти работи) и кога ке почнеш да играш играј од My Campaign за да можеш да си ја продолжиш таму каде што си завршил.

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
POMOS !!!!!!

odam da ja ukl call od duty 2 multi player . odam Join game i ja refresiram listata i mi dava mn serveri ke otidam na nekoj i posle mi pisuva KEY CODE IN USE !! :s pomos AKO MOZE !! :d

The Gamer

Човекот шо гејма
Член од
18 февруари 2011
Мислења
109
Поени од реакции
27
Најди кракирани сервери на www.game-monitor.com. Ако не ти е оригинална играта неможеш да играш на оригинални сервери. Исто така симни го последниот пач за CoD i MP crack. :helou:

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Имам едно прашањ. Што се дешава со HAWX 2, не е планирано крак да излезе или ?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Го ставив кракот пак исто.. Од каде можам да најдам добар крак...
Со Радеон 9600 (произведена пред околу 7 години) неможеш да ја пуштиш FEAR 2. Види ги минималните побарувања, 9600 е под минималните. Тоа е целата работа изгледа.

B

Beck's

Гостин
e vaka ,znaci igram na modern warfare 2 online,i sum stigal negde nakaj 37 level.Ama znam deka postoese nekoj 70 Level hack,preminuvas na posledniot level.Ako bi bil nekoj ljubezen da mi go najde toj hack,probav ja a iam i pominat limit,ne mozev nekoj asalen da najdam

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Мислам дека тоа не би било фер, бидејќи и јас ја играм играта на нет. :)
Сепак да не испаднам нељубезен, види на некои видеа на youtube, има линкови у description. Позз

B

Beck's

Гостин
Мислам дека тоа не би било фер, бидејќи и јас ја играм играта на нет. :)
Сепак да не испаднам нељубезен, види на некои видеа на youtube, има линкови у description. Позз
abe znam deka ne e fer ama mi idat na zivci nekoi tipovi so 70 level,ja nikako da gi ubijam a oni normalno so puski ovozmozeni od 70 lev,si igraat kuro...Inaku kazi nick name,i kaj igras,ja sekoj den sum na BalkanWars-Teamdeathmatch

Kajgana Shop

На врв Bottom