Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво...Имам порблем со пингот на кантер 1.6 пишував се на конзула но не помага кој може да ми помогне...
Благодарам однапед!!!...
Се работи за Godfather II..
Значи од ко ке ја инсталирам играва и ко ке бробам да влезам ми излага ова:
Uploaded with ImageShack.us
Што значи ова, што треба да направам.. Еден другар ја инсталираше и немаше никаков проблем, не му излезе ова..
Се работи за Godfather II..
Значи од ко ке ја инсталирам играва и ко ке бробам да влезам ми излага ова:
Uploaded with ImageShack.us
Што значи ова, што треба да направам.. Еден другар ја инсталираше и немаше никаков проблем, не му излезе ова..
Ко ке стиснам „Done“ се губи и за 2 секунди пак се појавува истото.. А на „Don`t Continue“ ова:Е добро де шо е толку страшно шо бара регистер код?
Шо ти вика на "Done" ??
Не знаеш да ставаш крак.
Ја инсталирав мафија 2 и коа ја пуштам играта ми праи на екранот Video Mode Not Supported. HeLp?!
Купи си оригинал и за беспари ќе играш на нет.Има некаков начин да се игра BF Bad Company 2 Online безплатно??
Треба да смалиш резолуција во играта
Купи си оригинал и за беспари ќе играш на нет.
Ако имаш Win 7 оди вода ама коа ке ја вклучам играта одма се појавува црн екран и пишува Video Mode Not Supported, немозе да се стигне до Options.
Ако имаш Win 7 оди во
C:\Users\ИмеНаКомп\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves отвори го фајлот videoconfig.cfg со notepad и смени ги вторите и третите броеви пр
0 0 1680 1050 1 0 0 1 ти смени ги во
0 0 800 600 1 0 0 1
C:\Documents and Settings\USER_NAME\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia II\SavesXP iam :/