Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво...Имам порблем со пингот на кантер 1.6 пишував се на конзула но не помага кој може да ми помогне...
Благодарам однапед!!!...

Здраво...Имам порблем со пингот на кантер 1.6 пишував се на конзула но не помага кој може да ми помогне...
Благодарам однапед!!!...

Ти треба подобар интернет.

Се работи за Godfather II..
Значи од ко ке ја инсталирам играва и ко ке бробам да влезам ми излага ова:

Uploaded with ImageShack.us
Што значи ова, што треба да направам.. Еден другар ја инсталираше и немаше никаков проблем, не му излезе ова..

Што значи ова, што треба да направам.. Еден другар ја инсталираше и немаше никаков проблем, не му излезе ова..

Е добро де шо е толку страшно шо бара регистер код?
Шо ти вика на "Done" ??

Не знаеш да ставаш крак.

Е добро де шо е толку страшно шо бара регистер код?
Шо ти вика на "Done" ??
Ко ке стиснам „Done“ се губи и за 2 секунди пак се појавува истото.. А на „Don`t Continue“ ова:
The game can not start
The registration code is invalid for this product. Find your registration code either in your confimation email, your game manual.produck packaging, or game card.

Не знаеш да ставаш крак.

Ставив крак и коа пробав да влезам не ми излагаше ова него ми излезе „Eror“.. И после ја преинсталирав играва и пак ми излага ова и веќе не го ставив кракот.

Има некаков начин да се игра BF Bad Company 2 Online безплатно??

Ја инсталирав мафија 2 и коа ја пуштам играта ми праи на екранот Video Mode Not Supported. HeLp?!

Треба да смалиш резолуција во играта

да ама коа ке ја вклучам играта одма се појавува црн екран и пишува Video Mode Not Supported, немозе да се стигне до Options.

да ама коа ке ја вклучам играта одма се појавува црн екран и пишува Video Mode Not Supported, немозе да се стигне до Options.
Ако имаш Win 7 оди во
C:\Users\ИмеНаКомп\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves отвори го фајлот videoconfig.cfg со notepad и смени ги вторите и третите броеви пр
0 0 1680 1050 1 0 0 1 ти смени ги во
0 0 800 600 1 0 0 1

Ако имаш Win 7 оди во
C:\Users\ИмеНаКомп\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves отвори го фајлот videoconfig.cfg со notepad и смени ги вторите и третите броеви пр
0 0 1680 1050 1 0 0 1 ти смени ги во
0 0 800 600 1 0 0 1

XP iam :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom