Ќе пуштиш музички плеер, пример winamp, ќе ја пуштиш музиката, и после играта. Ако сакаш, во опциите од играта исклучи ја музиката/звуците од играта.како да стаам друга бекраунд музика во Call of Duty Modern Warfare 1?
Може, зашто да не може?Дали Prototype може да се игра со Gamepad на PC.. ?
Само прашувам.. планирав да ја спуштам, а ми се играше со Gamepad.. tnx anyway.. (btw. мн јака игрица)Може, зашто да не може?
Дури и ако не ти го поддржува gamepad-от играва, можеш преку Xpadder да си ја играш сепак.Само прашувам.. планирав да ја спуштам, а ми се играше со Gamepad.. tnx anyway.. (btw. мн јака игрица)
a може со било каков Gamepad или со Xbox, PS3.. ?
а ги подржува само овие Gamepad-ови на сликиве или секаков вид gamepad.. ?Дури и ако не ти го поддржува gamepad-от играва, можеш преку Xpadder да си ја играш сепак.
Tреба да се логираш со истото корисничко име и password, за да можеш да продолжиш да играш.Значи имам проблем!
Ја инсталирав assassins creed 2 ја играв без проблем,стигнав до мисијата со карневалот! Ми снема струја,и ми се исклучи компјутерот! Кога дојде струја и кога ја пуштив асасинс крид немав ниту еден Save Game во лоад-менито на играта и морав да ја почнам играта одново!
Ме интересира дали има некој начин како да си го повратам мојот save game,и дали може воопшто да се download-ира save game за assassins creed 2 доколку неможе да го повратам мојот?
Или ќе морам пак одново да ја играм? :nesvest:
Ама само доколку ја има оригиналната, оваа што е кракуваната не може да се прави ONLINE SAVE, значи голема е веројатноста дека ги има изгубено податоцитеTреба да се логираш со истото корисничко име и password, за да можеш да продолжиш да играш.
Исто е и со алтернативнава верзија, ако се логираш со исто име и лозинка, ќе продолжи играта каде што си застанал.Ама само доколку ја има оригиналната, оваа што е кракуваната не може да се прави ONLINE SAVE, значи голема е веројатноста дека ги има изгубено податоците