Помош и совети

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
како да стаам друга бекраунд музика во Call of Duty Modern Warfare 1?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
како да стаам друга бекраунд музика во Call of Duty Modern Warfare 1?
Ќе пуштиш музички плеер, пример winamp, ќе ја пуштиш музиката, и после играта. Ако сакаш, во опциите од играта исклучи ја музиката/звуците од играта.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Eј да не знае некој што е потребно за Legends Pes 9,пробувам да играм не можам ерор ми прае знае некој од што може да е?

Член од
4 јануари 2010
Мислења
179
Поени од реакции
18
Дали Prototype може да се игра со Gamepad на PC.. ?

I

InF3cTeD

Гостин
незнам дали е за тука ама ај,ми треба пач или шо и да е за pes 2010 за Бундес лига

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Само прашувам.. планирав да ја спуштам, а ми се играше со Gamepad.. tnx anyway.. (btw. мн јака игрица)

a може со било каков Gamepad или со Xbox, PS3.. ?
Дури и ако не ти го поддржува gamepad-от играва, можеш преку Xpadder да си ја играш сепак.

Член од
17 март 2010
Мислења
64
Поени од реакции
0
Дали The Punisher; No mercy е уба игра, колку е да се спушти и која е минималната конфигурација што ја бара?

Член од
4 јануари 2010
Мислења
179
Поени од реакции
18
Мислам дека не е излезена за PC.. само на PS3 може да се игра.. :toe:

Дури и ако не ти го поддржува gamepad-от играва, можеш преку Xpadder да си ја играш сепак.
а ги подржува само овие Gamepad-ови на сликиве или секаков вид gamepad.. ?

H

-HRO

Гостин
Значи имам проблем!
Ја инсталирав assassins creed 2 ја играв без проблем,стигнав до мисијата со карневалот! Ми снема струја,и ми се исклучи компјутерот! Кога дојде струја и кога ја пуштив асасинс крид немав ниту еден Save Game во лоад-менито на играта и морав да ја почнам играта одново!
Ме интересира дали има некој начин како да си го повратам мојот save game,и дали може воопшто да се download-ира save game за assassins creed 2 доколку неможе да го повратам мојот?
Или ќе морам пак одново да ја играм? :nesvest:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Значи имам проблем!
Ја инсталирав assassins creed 2 ја играв без проблем,стигнав до мисијата со карневалот! Ми снема струја,и ми се исклучи компјутерот! Кога дојде струја и кога ја пуштив асасинс крид немав ниту еден Save Game во лоад-менито на играта и морав да ја почнам играта одново!
Ме интересира дали има некој начин како да си го повратам мојот save game,и дали може воопшто да се download-ира save game за assassins creed 2 доколку неможе да го повратам мојот?
Или ќе морам пак одново да ја играм? :nesvest:
Tреба да се логираш со истото корисничко име и password, за да можеш да продолжиш да играш.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Tреба да се логираш со истото корисничко име и password, за да можеш да продолжиш да играш.
Ама само доколку ја има оригиналната, оваа што е кракуваната не може да се прави ONLINE SAVE, значи голема е веројатноста дека ги има изгубено податоците

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ама само доколку ја има оригиналната, оваа што е кракуваната не може да се прави ONLINE SAVE, значи голема е веројатноста дека ги има изгубено податоците
Исто е и со алтернативнава верзија, ако се логираш со исто име и лозинка, ќе продолжи играта каде што си застанал.

Kajgana Shop

На врв Bottom