Mikiyo San
-.-
- Член од
- 27 март 2009
- Мислења
- 1.051
- Поени од реакции
- 112
Симнав ГеТеА сан андреас ..и сеа имаше 6 дела ..си одзипував се ..и кога пуштам ..ми вели No disc inserted ..please insert bla bla ...епа сега ..може ли со алкохол да средам ?
Ти треба асален крак. Би требало да е во цедето. Ако не е, ќе си најдеш крак-онли по торент сајтовиве или на gamecopyworld.Симнав ГеТеА сан андреас ..и сеа имаше 6 дела ..си одзипував се ..и кога пуштам ..ми вели No disc inserted ..please insert bla bla ...епа сега ..може ли со алкохол да средам ?
Исто и тиНезнам дали е за тука ама ако може некој да ми даде крак за NBA 2k10 цел торент го слегнав и пак неможам да го најдам кракот :jaj:
Да не си ставил лош крак? Баш памтам кракот беше околу 81 мега, колкав е тој шо го користиш?Фиц ..ова ми вели кога ќе го пастирам кракчето
The application or DLL C:\WINDOWS\system32|dpnhpast.dll is not a valid Windows image.
Please check this agains your instalation diskette
HOODLUM е кракер, само ретко кога издава игри, одамна не сум го сретнал.HOODLUM се вика ова ..најискрено незнам ни дали е крак ..пошто нигде не пишува ни крак ни ништо ..но според тоа што веќе 6 години снимам игри лол ..знам како излгеда ..и што баш треба да има ..нема врска тоа ..имаш некој подобар крак да ми најдиш ?
Друже сум те помешал со другарот горе шо ја бараше НБА 2К10... Затоа викам 80 мега кракот, дури и ти пратив пп со кракот од нба.. Еве стиже сеа на ппHOODLUM се вика ова ..најискрено незнам ни дали е крак ..пошто нигде не пишува ни крак ни ништо ..но според тоа што веќе 6 години снимам игри лол ..знам како излгеда ..и што баш треба да има ..нема врска тоа ..имаш некој подобар крак да ми најдиш ?
Незнам дали те сфатив добро, али, нема потреба да ја отвараш со рар, оди Mount Image co Daemon Tools, па види дали ќе работи..значи вака : ја симнав ГТА 4 и сега кога пробав да ја отворам во WinRar кога пробам да ја екстрактирам ми пишува NO ARCHIVERS FOUND a кога пробам да ја одворам ми пишува THE ARCHIVE IS EITHER IN UNKNOWN FORMAT OR DEMAGED
играта е во .iso формат ( дали е до играта или да пробам да ја отворам со нешто друго )