Помош и совети

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Симнав ГеТеА сан андреас ..и сеа имаше 6 дела ..си одзипував се ..и кога пуштам ..ми вели No disc inserted ..please insert bla bla ...епа сега ..може ли со алкохол да средам ?

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Незнам дали е за тука ама ако може некој да ми даде крак за NBA 2k10 цел торент го слегнав и пак неможам да го најдам кракот :jaj:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Симнав ГеТеА сан андреас ..и сеа имаше 6 дела ..си одзипував се ..и кога пуштам ..ми вели No disc inserted ..please insert bla bla ...епа сега ..може ли со алкохол да средам ?
Ти треба асален крак. Би требало да е во цедето. Ако не е, ќе си најдеш крак-онли по торент сајтовиве или на gamecopyworld.

Незнам дали е за тука ама ако може некој да ми даде крак за NBA 2k10 цел торент го слегнав и пак неможам да го најдам кракот :jaj:
Исто и ти :)

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Фиц ..ова ми вели кога ќе го пастирам кракчето
The application or DLL C:\WINDOWS\system32|dpnhpast.dll is not a valid Windows image.
Please check this agains your instalation diskette

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Фиц ..ова ми вели кога ќе го пастирам кракчето
The application or DLL C:\WINDOWS\system32|dpnhpast.dll is not a valid Windows image.
Please check this agains your instalation diskette
Да не си ставил лош крак? Баш памтам кракот беше околу 81 мега, колкав е тој шо го користиш?

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
HOODLUM се вика ова ..најискрено незнам ни дали е крак ..пошто нигде не пишува ни крак ни ништо ..но според тоа што веќе 6 години снимам игри лол ..знам како излгеда ..и што баш треба да има ..нема врска тоа ..имаш некој подобар крак да ми најдиш ?

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Гледам на ZAMUNDA ја пуштиле Silent Hunter 5, да не ја симна некој, и ако ја симнал дали има крак зашто гледма ништо нема напишано, а на опаковката пишува дека е ONLINE GAME т.е. потребно е интернет за да може да се игра :S

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
HOODLUM се вика ова ..најискрено незнам ни дали е крак ..пошто нигде не пишува ни крак ни ништо ..но според тоа што веќе 6 години снимам игри лол ..знам како излгеда ..и што баш треба да има ..нема врска тоа ..имаш некој подобар крак да ми најдиш ?
HOODLUM е кракер, само ретко кога издава игри, одамна не сум го сретнал. :)

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
значи ми треба крак ..може да ми кажете од кај да најдам ?асален крак :)

Коа симнав торент од кракот ..се средив ..го пастирав ..и пак истото се појавува ..незнам што ќе е :(

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Друже сум те помешал со другарот горе шо ја бараше НБА 2К10... Затоа викам 80 мега кракот, дури и ти пратив пп со кракот од нба.. Еве стиже сеа на пп :)

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Незнам што е работата ..пак не работи ..истото го дава :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
значи вака : ја симнав ГТА 4 и сега кога пробав да ја отворам во WinRar кога пробам да ја екстрактирам ми пишува NO ARCHIVERS FOUND a кога пробам да ја одворам ми пишува THE ARCHIVE IS EITHER IN UNKNOWN FORMAT OR DEMAGED

играта е во .iso формат ( дали е до играта или да пробам да ја отворам со нешто друго )

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Фајлови ти се оштетени.Зошто симнувате рар верзии?И онака 60-70% не работат.Сега два пати ќе треба да ја симнуваш.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
значи вака : ја симнав ГТА 4 и сега кога пробав да ја отворам во WinRar кога пробам да ја екстрактирам ми пишува NO ARCHIVERS FOUND a кога пробам да ја одворам ми пишува THE ARCHIVE IS EITHER IN UNKNOWN FORMAT OR DEMAGED

играта е во .iso формат ( дали е до играта или да пробам да ја отворам со нешто друго )
Незнам дали те сфатив добро, али, нема потреба да ја отвараш со рар, оди Mount Image co Daemon Tools, па види дали ќе работи..

Kajgana Shop

На врв Bottom