Помош и совети

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Не бе џабе е со не пробав пак така слика извават, ти немат да ми кажиш како да пишам ако ти одговарат арно ако не пак арно.

B

BrunoFresh

Гостин
Прашање на Knight Online!

Вака ја симнувам од страна Knight Online ali e samo 456 MB .. така нешто..знам дека ќе треба и сите пачеви. Е прашањево е дали некој знае колкава е скроз целосна верзија со се сите пачеви? (со се најновиот мислев)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не бе џабе е со не пробав пак така слика извават, ти немат да ми кажиш како да пишам ако ти одговарат арно ако не пак арно.
Eпа јас ќе ти кажам како да пишуваш :) Батали дијалектот, научи граматика.

1. Пробај ја на друг РС играта
2. Ако е RIP верзија, симни си друга да не е RIP.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Па ја проба еден другар кај него со 8400GS и ок била,ама кај мене со знам со е.Истата работа како на Scarface со бојата, а на XP да е ке се играт само нз дали да инсталирам 64бит дали ке ми се играт GTA IV:toe: ПИСЕТЕ

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Па ја проба еден другар кај него со 8400GS и ок била,ама кај мене со знам со е.Истата работа како на Scarface со бојата, а на XP да е ке се играт само нз дали да инсталирам 64бит дали ке ми се играт GTA IV:toe: ПИСЕТЕ
Инсталирај си 32-битен XP SP3 и провери/најди нови драјвери за графичката.
ps: еве ти линк за нови драјвери: http://www.nvidia.com/object/winxp_190.62_whql.html

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Абе зошто секогаш кога играм PRO EVOLUTION SOCCER 6 и кога завршува прво полувреме се` ми се појавува црно и така останува ?:help:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Иам проблем со Rockstar games social club.
коа сакам да го пуштам ми прави DONT SENT error.
некоја идеја за проблемот као да го решам

Ако може побрзо, ве молам.

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Aj malce pomos da pobaram. :)
Zosto prototype mi secka nenormalno ? Da ne e do konfiguracijata ? 2 GB RAM ; GeForce 7400 ; Vista ; Centrino Duo
Blagodaram.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Aj malce pomos da pobaram. :)
Zosto prototype mi secka nenormalno ? Da ne e do konfiguracijata ? 2 GB RAM ; GeForce 7400 ; Vista ; Centrino Duo
Blagodaram.
Па и треба да ти сецка. Не баш ептен ама треба. Стави таму на Medium и на Low графика и помала резолуција и види како ќе оди.

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
Ја извадив фифа 09 Скулптура.И сеа све океј, кога ја уклучувам ми пишува :
FIFA 09 is not installed correctly. Please reinstall.

Да пробам со крак?

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Реинстал.
П.С.А што е тоа фифа 09 склуптура?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ја извадив фифа 09 Скулптура.И сеа све океј, кога ја уклучувам ми пишува :
FIFA 09 is not installed correctly. Please reinstall.

Да пробам со крак?
Ако не се лажам, ти ја немаш FIFA 09 туку имаш RIP од играта. Да не објаснувам, најди ја ЦЕЛОСНАТА ИГРА и симни ја, би требало да биде скоро дупло поголема од таа што си ја симнал, ама квалитетна ќе е, а не срање како ова што го имаш.

H

-HRO

Гостин
Ако не се лажам, ти ја немаш FIFA 09 туку имаш RIP од играта. Да не објаснувам, најди ја ЦЕЛОСНАТА ИГРА и симни ја, би требало да биде скоро дупло поголема од таа што си ја симнал, ама квалитетна ќе е, а не срање како ова што го имаш.
Jas ja imam FIFA 2005 RIP Skullptura i raboti perfektno kaj mene!
Ne pravi ama bas nikakov problem!A baska nisto ne e Ripuvano,samo e kompresirana!
Inace instalacijata trae podolgo,ama za 1,44gb se isplati i da pocekas. :wink:
Reinstaliraj odnovo i pocekaj da ti se instalira 100% bez da gasis cmd prozorceto :wink:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Jas ja imam FIFA 2005 RIP Skullptura i raboti perfektno kaj mene!
Ne pravi ama bas nikakov problem!A baska nisto ne e Ripuvano,samo e kompresirana!
Inace instalacijata trae podolgo,ama za 1,44gb se isplati i da pocekas. :wink:
Reinstaliraj odnovo i pocekaj da ti se instalira 100% bez da gasis cmd prozorceto :wink:
RIP значи дека нешто е "одкорнато" (извадено) од играта. Пример: немаш избор на јазици, видео клиповите се со лош квалитет, некои модови се исклучени...... Сепак не би одел на RIP од ниедна игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom