Eпа јас ќе ти кажам како да пишувашНе бе џабе е со не пробав пак така слика извават, ти немат да ми кажиш како да пишам ако ти одговарат арно ако не пак арно.
Инсталирај си 32-битен XP SP3 и провери/најди нови драјвери за графичката.Па ја проба еден другар кај него со 8400GS и ок била,ама кај мене со знам со е.Истата работа како на Scarface со бојата, а на XP да е ке се играт само нз дали да инсталирам 64бит дали ке ми се играт GTA IVПИСЕТЕ
Па и треба да ти сецка. Не баш ептен ама треба. Стави таму на Medium и на Low графика и помала резолуција и види како ќе оди.Aj malce pomos da pobaram.
Zosto prototype mi secka nenormalno ? Da ne e do konfiguracijata ? 2 GB RAM ; GeForce 7400 ; Vista ; Centrino Duo
Blagodaram.
Ако не се лажам, ти ја немаш FIFA 09 туку имаш RIP од играта. Да не објаснувам, најди ја ЦЕЛОСНАТА ИГРА и симни ја, би требало да биде скоро дупло поголема од таа што си ја симнал, ама квалитетна ќе е, а не срање како ова што го имаш.Ја извадив фифа 09 Скулптура.И сеа све океј, кога ја уклучувам ми пишува :
FIFA 09 is not installed correctly. Please reinstall.
Да пробам со крак?
Jas ja imam FIFA 2005 RIP Skullptura i raboti perfektno kaj mene!Ако не се лажам, ти ја немаш FIFA 09 туку имаш RIP од играта. Да не објаснувам, најди ја ЦЕЛОСНАТА ИГРА и симни ја, би требало да биде скоро дупло поголема од таа што си ја симнал, ама квалитетна ќе е, а не срање како ова што го имаш.
RIP значи дека нешто е "одкорнато" (извадено) од играта. Пример: немаш избор на јазици, видео клиповите се со лош квалитет, некои модови се исклучени...... Сепак не би одел на RIP од ниедна игра.Jas ja imam FIFA 2005 RIP Skullptura i raboti perfektno kaj mene!
Ne pravi ama bas nikakov problem!A baska nisto ne e Ripuvano,samo e kompresirana!
Inace instalacijata trae podolgo,ama za 1,44gb se isplati i da pocekas. :wink:
Reinstaliraj odnovo i pocekaj da ti se instalira 100% bez da gasis cmd prozorceto :wink: