Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.021
- Поени од реакции
- 22.930
Тоа треба ли да го ископира кај што е инсталирана играта?Ако е така пак не сака.Нека го стави ова во регистрите
Тоа треба ли да го ископира кај што е инсталирана играта?Ако е така пак не сака.Нека го стави ова во регистрите
Start >> Run >> regedit >> File >> Import >> SETUP.reg ... и нека му стојат овие двата фајла кај што му е инсталирана игратаТоа треба ли да го ископира кај што е инсталирана играта?Ако е така пак не сака.
Мислиш дека со графичка FX5500 од пред 142 години сите идни игри ќе ти ги фаќа????Додека се инсталираше Superstars V8 Racing се си беше во ред ама од кога се инсталира и кога сакав да влезам ми излезе ова.
Оти кога играм Менеџер 2002 ( Football Manager 2002 ) и играм играм и после од едно време ке ми излезе од играта и ке се појава Dont Send .
Помош?
Убаво ти пише. Download-ирај ја повторно. И by the way, download-ирај TrackMania Nations Forever, новата/подобрената верзија на TrackMania Nations. :smir:Симнав инсталација за TrackMania Nations, и сеа ја пуштам и ми вика:
The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program.
HELP?![]()
Би требало не, но нема да ја играш на најјака резолуција. Што процесор имаш?Да ве прашам нешто ?!
Ако ја слегнам Pro Evolution Soccer 2007 ке ми сецка ли ??
Имам :
520МБ Рам
5200 Графичка.
Очекам брз одговор.:smir:
Незнам како се гледе процесор:kesa:Би требало не, но нема да ја играш на најјака резолуција. Што процесор имаш?