Помош и совети

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Момци зошто кога ја играм Менеџер 2002 и кога играм сред игра ми излегува ова Don't Send и ми се исклучува играта и треба пак од поново да почнувам. Треба секој натпревар да снимам за да не ме заебе? Во што е проблемот? До играта ли е или ?
Ај Хелп плсс
Чаре? Нешто побрзо ..

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ја симнав Street Fighter 4, и пробав да видам дали може да се игра со џоистик, со 2 играчи. Го чита џоистикот и може да се мењаваат контроли од него, ама пред да упалам да играм player vs player вика press start at the controller you wish to use. Немам дугме старт на џоистикот, ама има во контроли да смениш. Па ставив копчето 8 наместо старт и кога пишува press start at the controller you wish to use притискам 8 за да почнам да играм, нејќе. Играл ли некој со џоистик, да ми помогне некако? Фала

Septimus

Dota moja Simpatija
Член од
12 мај 2009
Мислења
24
Поени од реакции
0
ej Momci imam eden problem pri instalacija na Call of Duty 1. Ja downloadirav igrata od zamunda i koga go montiram prvoto cd pocnuva da se instalira i nekade kaj 45 ili 50 % mi go bara 2 cd go montiram i toa no ne biduva nemozam da ja instaliram. Aj ve molam nekoj ako moze za pomos ako znae kako treba da se instalira. Inaku cdinjata gi montiram so Daemon i Power iso. Pozz

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
ej Momci imam eden problem pri instalacija na Call of Duty 1. Ja downloadirav igrata od zamunda i koga go montiram prvoto cd pocnuva da se instalira i nekade kaj 45 ili 50 % mi go bara 2 cd go montiram i toa no ne biduva nemozam da ja instaliram. Aj ve molam nekoj ako moze za pomos ako znae kako treba da se instalira. Inaku cdinjata gi montiram so Daemon i Power iso. Pozz
хмм..значи второто цеде(што си го симнал како што кажа) не го бидува.Види пробај повторно во нов фолдер ако нејќе така ондак симни си нов 2-ор дел за да можеш да ја снимиш:smir::helou:

Septimus

Dota moja Simpatija
Член од
12 мај 2009
Мислења
24
Поени од реакции
0
abe ne biva probav razni nacini ne saka nz zasto... :S

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Да не знае некој зошто џоистикот ми го чита исто како тастатурата? На пример, кога играм некоја игра можам истовремено да играм и со тастатурата и со џоистикот. На игри со 2 играчи, неможам да ги играм заради ова? Чаре?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Кај поточно во играта ти се појавува еророт? Кога идеш на Quick Match, при Save, Season Update... ?
Ми зависи некој пат ми се појавува на Quick Match, и горе кога ке изиграм мечо и кога ке претиснам на X за да го исклучам прозорчето. И кога еднач ке ми се појави после се ми се појавува дури другиот ден можам пак да играм до шо може да е?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
При инсталација на ПЕС 6 на другар ми му се појавува ова:

Помош?

Г

Грејвдигер

Гостин
При инсталација на ПЕС 6 на другар ми му се појавува ова:

Помош?
Тоа е таа што јас ти ја пратив? После инсталацијата сигурно сте избрале да не се запише во регистрите или не сте го покренале фиксот. Пробајте повторно да ја инсталирате.
Ако не иди во Пропертис и стави ран ас администратор.:helou:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Па како што разбрав од пораката, пишува дека администратор го забранил/исклучил изменувањето на регистрите.
Гледај јас ја инсталирав вчера немаше никаков проблем сега тој да ја инсталира му се појавува тоа.

Тоа е таа што јас ти ја пратив? После инсталацијата сигурно сте избрале да не се запише во регистрите или не сте го покренале фиксот. Пробајте повторно да ја инсталирате.
Ако не иди во Пропертис и стави ран ас администратор.:helou:
Да,тоа е ти што ми го прати,па јас не ни знам каде се мести тоа дали да се запише во регистрите иначе го покренал фиксот така ми кажа и 10 пати проба не бива,а каде да намести тоа во пропертис?

Kajgana Shop

На врв Bottom