Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
сакам да инсталирам фифа менаџер 2009 и ми го покажува следново - -

fifa manager requires 768 mb of free swap file space. Please free the required space and re-run the game

а имам 2-3 гига слободна меморија на локал диск це...

сакам да инсталирам фифа менаџер 2009 и ми го покажува следново - -

fifa manager requires 768 mb of free swap file space. Please free the required space and re-run the game

а имам 2-3 гига слободна меморија на локал диск це...

Да, и кога ќе ја инсталираш ќе немаш ич, тоа е тоа.

Ослободи си повеќе простор.

Еј кој че ми помогне со некој совет.На COD4 стигнав до делот ки шо треба ниа SSGianer и го поминав.Сеа треба да се регрупирам со вториот склад ама ки тиа куќите неможам да поминам.Ки шо слетуе хеликоптерот со луѓе секогаш ги тепам сите и од негде че ми испадне некоа караконџула со фантомка и че ме скине?ЧАРЕ?

Еј кој че ми помогне со некој совет.На COD4 стигнав до делот ки шо треба ниа SSGianer и го поминав.Сеа треба да се регрупирам со вториот склад ама ки тиа куќите неможам да поминам.Ки шо слетуе хеликоптерот со луѓе секогаш ги тепам сите и од негде че ми испадне некоа караконџула со фантомка и че ме скине?ЧАРЕ?

1) Пишувај македонски
2) Истепај ги сите
3) Не умирај

Помош како да ја инсталирам Hitman Blood Money ..???/.??

Денеска ја симнав Hitman Blood Money , ама незнам како да ја инсталирам има 8 икони .uha и сетап исто .uha .Кога ке го кликнам сeтапот ми се појавива Command Prompt и чекам и ке ми се појави кликни било кое копче за да продолжи инсталацијата и кликам и после само чекам ... Помош !!!!

Барам ...

Барам крак за Hitman CodeName 47 , ако може некој да ми даде линк за да го симнам ...помош ... фала однапред

пак проблем при стартување на играта Фар Крај 2 еве што пише..

Your card drivers are too old.Please update them.

Од каде да ги апдејтирам???

пак проблем при стартување на играта Фар Крај 2 еве што пише..

Your card drivers are too old.Please update them.

Од каде да ги апдејтирам???
Не се замарај.Шибај така.
Ај сеа помош со COD4.Ставив пач 1.7.И сега гледајте
cod2ev9.png

Крак да не треба?

Што графичка имаш ? nvidia.com/download
- ControlPanel > System > Device Manager > Dipley Adapters, десен клик на графичката " Propertis " > Driver > Ubdate driver.

Не се замарај.Шибај така.
Ај сеа помош со COD4.Ставив пач 1.7.И сега гледајте
cod2ev9.png

Крак да не треба?

Krak ти треба broo. :toe:

Ke ja tera li igrava fallout 3 kaj mene na pc Intel(R) Celeron(R) D CPU 3.2GHz, 512MB of RAM GeForce 7300 SE/7200 GS/PCI/SSE2 :smir:

Ke ja tera li igrava fallout 3 kaj mene na pc Intel(R) Celeron(R) D CPU 3.2GHz, 512MB of RAM GeForce 7300 SE/7200 GS/PCI/SSE2 :smir:

Подобро немој, за да не се разочараш многу :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom