Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Vodza, кажи што ти треба. Се сеќавам на некои работи од играта... И јас се нервирав како тебе, 2 недели не ја играв, па се вратив на неа и ја завршив. Една од најдобрите adventure игри.

За бензине, де објасни малку повеќе да се сетам како беше. :)

А, и ти препорачувам да не бараш онлајн туторијали. :)

Vodza, кажи што ти треба. Се сеќавам на некои работи од играта... И јас се нервирав како тебе, 2 недели не ја играв, па се вратив на неа и ја завршив. Една од најдобрите adventure игри.

За бензине, де објасни малку повеќе да се сетам како беше. :)

А, и ти препорачувам да не бараш онлајн туторијали. :)
за бензине најдив бензине кај тие браќата мршите што се сеа сум во манастирот и на тој старецот Ханс му запалив се тоа свеќата арно ама овај патријахот не е заминат од капелата за да влезам во завесата за да го земам клучот?? некое решение:smir:

Јас сум малку заостанат со игриве, денес од GeForce 4 ја сменав графичката на GeForce 5 200.
Ќе ми ја игра FIFA 2008? Имам 512 рам.
Ќе ти тера и јас имав таква а знам.Ќе ти ја игра.
Platforms: Windows XP, 2000 and Vista.
CPU for XP/2000: Pentium 4 (1,3Ghz) or equivalent.
Memory requirements for XP/2000: 256Mb RAM
CPU for Vista: Pentium 4 (1,5Ghz) or equivalent.
Memory requirements for Vista: 512Mb RAM
Free Disk Space required: 3,92GB
Graphic card with 64MB ram as minimum (*)
DVD Drive 8x as minimum.
Direct-x 9 or higher installed.

Ако играта сто сакам да ја инсталирам бара подобра графичка картичка,каква порака ке јави компјутерот кога не може да ја инсталира?

2i06hbo.jpg

dali nekoj znae kako da napravam da se igrae igrata cod5 bez cd ? ve molam za pomos pls :=) fala mn odnapred.:back::vozbud::smir::pipi::helou::helou::wink:

2i06hbo.jpg

dali nekoj znae kako da napravam da se igrae igrata cod5 bez cd ? ve molam za pomos pls :=) fala mn odnapred.:back::vozbud::smir::pipi::helou::helou::wink:
Доколку го имаш цдто земи стави го на алкохол ... и после ќе си играш без цд :)
П.С На каков јазик ти е Windowsot

Доколку го имаш цдто земи стави го на алкохол ... и после ќе си играш без цд :)
П.С На каков јазик ти е Windowsot
Windowsot mi e na francuski,a cedeto go neam oti od net ja slegnah igrata.Care ? :|

Crack бе луѓе, Crack, каков Alchocol какви глупости, не прајте работи од времето на Тито.

www.gameburnworld.com

Кај мене сите ги блокира ... пошто имат вирус :smir:

Немаат вирус, туку страната е за КРАКОВИ, а антивирусот што го имаш го смета ова за потенцијално опасни работи, и затоа те заебава :)

Нема вируси, симни си крак. Ако не, мачи се со CD :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom