Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Вака сеа ја инсталирав играта Godfather и имам еден проблем влегуваш во кола се е добро ама неможеш да излезеш стискам на тоа шо е за влегување не излегува тој човекот барам во контроли нема ништо чаре??:nesum:

Вака сеа ја инсталирав играта Godfather и имам еден проблем влегуваш во кола се е добро ама неможеш да излезеш стискам на тоа шо е за влегување не излегува тој човекот барам во контроли нема ништо чаре??:nesum:
Барај асален фикс на интернет.

И мене играва ми праи проблем, пред да почне да инсталира ми бара direct-x а веќе иам.
Чаре ?

Барај асален фикс на интернет.

И мене играва ми праи проблем, пред да почне да инсталира ми бара direct-x а веќе иам.
Чаре ?

Добар крак земи си.

Добар крак земи си.
Не е до кракот, не можам да ја инсталирам, не да ја пуштам. Како и да е најдов решение. Само треба повеќе мака. Треба да копирам све што е на цдто на хард диск, па да ја тргнам командата за да бара директ икс. Ебани EA

Не е до кракот, не можам да ја инсталирам, не да ја пуштам. Како и да е најдов решение. Само треба повеќе мака. Треба да копирам све што е на цдто на хард диск, па да ја тргнам командата за да бара директ икс. Ебани EA

Ајдеее...

Јас само ја инсталирав, стаив крак и си нема мака.

Еј а дали некој знае кој од овие 2 крака DarkCover и Reveloaded е подобар за Need For Speed Undercover ??? ( Чув дека едниот од нив ги намалувал перформансите на компјутерот па затоа бил полош )

Ej aj nekoj pomognete ne mozam da najdam crack za igrata UAZ 4X4 Racing
Dajte link ako nekoj go ima ili znae kade da go najdam!

Еј а дали некој знае кој од овие 2 крака DarkCover и Reveloaded е подобар за Need For Speed Undercover ??? ( Чув дека едниот од нив ги намалувал перформансите на компјутерот па затоа бил полош )

Не се DarkCover i Reveloaded
туку
DarkC0der и RELOADED
инаку јас го користам кракот на DarkC0der и си работи без грешка

Dali stalno mora da ja pustam gta preku rgsc?Nemoze li cisto preku ikona?I moze li nekoj da mi kaze kako da podesam graphic setings za ovaa masinamislam kako e najdobro za da ne secka na moevo pc):

Graficka nvidiaGeforce 8600gt 512 ram
Ram memory:2gb
Processor: intel core2duo 2.33gHz
Windows xp service pack 3
Goliath masina mie(od anhoch novite)

Ako moze i skrinshot ako ima nekoj ista konfiguracija kako mene.
Vcera ja igrav gta 4 na pc!Igrav,igrav i ja izgasiv!Od koga ja izgasiv veke nemozev da ja pustam!Ke pustam preku rgsc play i ke ja podigne igrata i si ostanuva crna slikata!Moze i krakot da e problem poso ja igrav i rabotese!
FALA ODNAPRED!

Ako moze i dajte nekoj krak po pp!I pisete na koi setings da ja igram!

ГТА 4 мора да се пушта преку РГСЦ.
За машината претпоставувам дека имаш 17“ монитор (поправи ме ако грешам), стави ја резолуцијата на 1024x768 детали на low и останатите подесувања 20, shaders на 0 или 1.

ГТА 4 мора да се пушта преку РГСЦ.
За машината претпоставувам дека имаш 17“ монитор (поправи ме ако грешам), стави ја резолуцијата на 1024x768 детали на low и останатите подесувања 20, shaders на 0 или 1.

Neam 17" monitorot mi e 19".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom