- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 146
- Поени од реакции
- 6
We were not able to process your PayPal payment because of a restriction on your account.Da probashe da kazish kako go reshi problemot, ili nekoj drug ako znae.
и тебе ти го дава овај проблем?
We were not able to process your PayPal payment because of a restriction on your account.Da probashe da kazish kako go reshi problemot, ili nekoj drug ako znae.
Прочитај ппerror
Sorry, we could not complete your request at this time.
If you encounter this message more than once, please contact us, and we'll do our best to help. Error Code #10725
Ovoj problem...
Не..ми го верификуваа акаунтот, и сеа иам само евро и пол на пејпал, а на картичката имам повеќе, треба нешто дополнително подесување?
да, сум порачувал... нема врска колку пари е, само види дали македонија ја имаа на листата, за испраќање на предметот...си порачав предмет од 1 долар, нема да е проблем?
не си правете мајтап дека ке го прашувате груевски нешто... целото гостување е веке испланирано од аспект на прашања и одговори... јанко е вмроовец, и повеќе од нормално е дека ке го прашува господинот прашања кои не се голицливи за вмро и владеењрто негово... сакам да кажам дека џабе ке го прашувате за пејпал нема да му биде поставено прашањето, затоа што ке нема “убав“ одговор кој ке носи бодови за него... п.с. не заборавајте дека почнаа кампањите за тоа кој е подобар...Иако не поднесувам политика, сепак, ова е ретка можност јавно да се поставуваат прашања до
функционер од Владата на Република Македонија.
Имено, вечерва, четврток, 3 март 2011, со почеток во 22:30 часот на Наша ТВ, во емисијата Јади Бурек
кај Јанко Илковски ќе гостува претседателот на Владата на Република Македонија, господинот Никола Груевски.
Не верувам дека ќе бидат дозволени телефонски јавувања во емисијата, но верувам, иако не сум 100% сигурен,
дека ќе може да се праќаат СМС пораки во емисијата.
Ова е ретка можност јавно да се поставуваат прашања до не баш било кој функционер од Владата на Република Македонија,
туку до самиот претседател на истата, кој би требало да биде најдобро запознаен со работата и одговорностите на владата.
Имаме шанса да го прашаме премиерот Груевски преку СМС пораки, кога можеме да очекуваме PayPal да почне да ги нуди
своите услуги во Македонија.
Ги охрабрувам сите заинтересирани да праќаат СМС пораки со прашања за било какви теми, но мене конкретно ме
интересира PayPal, па затоа ве охрабрувам да праќате СМС пораки со прашања поврзани исклучиво со PayPal.
Извинете бидејќи внесов политика во темава, но ова е ретка можност и затоа направив исклучок.
Се согласувам onak, и јас немам никаква доверба во политичарите,не си правете мајтап дека ке го прашувате груевски нешто... целото гостување е веке испланирано од аспект на прашања и одговори... јанко е вмроовец, и повеќе од нормално е дека ке го прашува господинот прашања кои не се голицливи за вмро и владеењрто негово... сакам да кажам дека џабе ке го прашувате за пејпал нема да му биде поставено прашањето, затоа што ке нема “убав“ одговор кој ке носи бодови за него... п.с. не заборавајте дека почнаа кампањите за тоа кој е подобар...
Доколку планираш да купуваш, но и да примаш пари, тогаш ќе мораш да регистрираш Premier account.Imam nekolku prasanja zosto Dexter26 imas dve karticki koga mozes istata usluga da ja zavrsis i so Paypal placanje vo stranstvo (mislam deka ja nudi taa opcija ) e sega me interesira kolku e odrzuvanjeto na viza kartickata za godina dena kolku placate vo NLB,moze li od pay pal na salter da otides i kazes sakam ovie sredstva da legnat na transakciona vo dolari ( da ne vadam na bankomat ) pa ne mi e jasno dali 2500$ limit toa se racuna i ako kupis primer domen i host ili samo ako primas pari od drugo mesto ...Mene iskreno mi treba ovaa karticka da primam pari i da kupam nekoj domen host (znaci kupuvanje ce bide domen i host samo , povece da pimam pari )..Ako otvoram biznis akaunt dali povece se placa koga ce pogignuvas pari na bankomat , ce imam li pogolem limit sto mozat da mi ispratat sredstva primer nekoj sponzor ??? I sto mi sovetuvate vie personal ili bussines akaunt za ovaa moja rabota ??
Според НЛБ Тутунска Банка, годишно се плаќа членарина од 300 ден.Dobro ima nekoj iskustvo so primanje na pari na ovaa karticka ? Ova nikoj ne mi odgovori
me interesira kolku e odrzuvanjeto na viza kartickata za godina dena kolku placate vo NLB
Абе друже, ти сериозен си или се зезаш... Мислиш дека толку е битно прашањето за PayPal после сево ова што се случува во земјава и во светот па премиерот да одговара на такво прашање.... Па уште и кај Јанко во емисијаЈанко воопшто не го праша Груевски ама баш ништо околу PayPal, а 6 СМС пораки ги испратив.
Ама ако, нека му служи на чест, јас од моја страна барем се обидов индиректно да го поставам прашањето.