Емо музика

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.065
Поени од реакции
45.860
Вистинско ЕМО !

Не ги слушам ни двете , ама ипак респект за вистинското Емо .
И не е исти курац дали си позер и емо . Ако си Позер си Пичка плачлива поради социјални (друштвени) причини, а ако си Емо не си пичкаплачлива туку си Хардкор тип на човек кој слуша музика во која се искажуваат Емоции. Значи Емоции не емоционалност.
1 . Вооов Хардкор , а постираш бенд наречен Алесана чии членови личат на Травестити , башка лигавото гласче , башка што бендот има 3 гитари а свират иста мелодија :tapp: , па ти се молам , у принцип се согласувам со тебе , тоа е вистинското емо . . . . . . Геееееј , Леееееејм , деструктивна музичка појава , баш како бендот што го постираше , Алесана .

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
1 . Вооов Хардкор , а постираш бенд наречен Алесана чии членови личат на Травестити , башка лигавото гласче , башка што бендот има 3 гитари а свират иста мелодија :tapp: , па ти се молам , у принцип се согласувам со тебе , тоа е вистинското емо . . . . . . Геееееј , Леееееејм , деструктивна музичка појава , баш како бендот што го постираше , Алесана .
Нити ги слушам нити ме интересира дали се Лејм и како се викаат.
Ама тоа е Емо. Содржи Скримање ? Содржи Е.Гитари ? Епа ??
Не она плачипичкарското „Fall Out Boy, MCR “...

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Емо девојките се мн мн слаткии :back:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
лооол емо- хардкор... безвезе...

e ова е хардкор:vozbud:
:uvo: Емото е Хардкор ...
Ќе испадне ко да го бранам али јебига , коа не сте у право :

Не е хардкор??

Едит : Се сложувам со Шорти :pipi:

TheSunCries

фак.......i am dead!
Член од
16 јули 2008
Мислења
194
Поени од реакции
5
Сите емо фаци се идиоти.

вауууу.колку паметен пост.да глобализираш цела група луѓе поради нечива грешка што погрешно сфатил некоја работа е идиотска постапка.јас не сум емо,ама слушам некој такви бендови:circle takes the square,orchid,amanda woodward,pg99,phoenix bodies,heroin,rites of spring,the death of anna karina.

Член од
21 декември 2007
Мислења
53
Поени од реакции
1
па тоа е многу,многу поидиотско него да слушаш емо.т.е многу од тие што се облакаат како емо,не ни слушаат емо.
Хихи е па ај голи ќе шетаме....
Слушам чат пат емо (у задње време скоро ич) а и па да не слушам што има врска облеката со тоа... тебе облеката те праи емо? Btw луѓе сме и ќе се облекуваме како сакаме независно од музиката која ја слушаме

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Хихи е па ај голи ќе шетаме....
Слушам чат пат емо (у задње време скоро ич) а и па да не слушам што има врска облеката со тоа... тебе облеката те праи емо? Btw луѓе сме и ќе се облекуваме како сакаме независно од музиката која ја слушаме
Е баш ме заинтересира , какво Емо тоа ти слушаш ? Кој групи??

Kajgana Shop

На врв Bottom