Дефлорација - првиот пат

Член од
21 септември 2007
Мислења
10
Поени од реакции
0
Abe kakva ljubov be imajte si odnosi i uzivajte si :):) se salam sekako deka mora da ima i ljubov ama ne mora tolkava vozbuda za prviot pat ako resis u can do it :)a inace i interesno e nekogas na prvo gledanje vo wc ili vo kola hehe:salut:

Член од
21 октомври 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
Што е најважно за првиот сексуален однос?

На различни луѓе, различни работи му се важни во врска со првиот сексуален чин. Нормално, секој има свое мислење.
Наведете некои.
Според мене, мислам дека важна улога има љубовта, романтиката и секако многу нежност.

Bertone

Автомобилски Дизајнерски Гуру
Член од
1 октомври 2007
Мислења
808
Поени од реакции
6
На различни луѓе, различни работи му се важни во врска со првиот сексуален чин. Нормално, секој има свое мислење.
Наведете некои.
Според мене, мислам дека важна улога има љубовта, романтиката и секако многу нежност.
Уште еден нус-продукт на Холивуд.

Дечки една работа нека ви е јасна.

Сексот не е романтика и нема нежности.

Најубав совет е да бидете релаксирани и да пробате да уживате максимално. Се разбира првиот пат (чисто заради нервозата) нема баш да уживате, ама вториот гарантирам...

Болката кај женските трае...да речеме 5 секунди...после тоа...it's all smooth down the road :)

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
важно е да не се избрука машкото и да сврши за 5 секунди:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Милена, и ваква тема постои. Прошарај го форумот, зошто ми се смачи да ти ги спојувам/кантосувам темите. Ако не си сигурна дали има слична тема, прати ми пп и ќе ти кажам.

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Има некои размислувања дека баш е подобро да не е од љубов зашто ????

И колку и да трае таа врска на крај ке пукне можда мн гадни или па воопшто типот нема да се замараа откако ке го обие тоа што го сакал од неа....

ке се понаша опва она машки фори или па не морада е и вака едноставно нешто нема да испадне као што сем си замислуваче претходно додека сме живееле во нашиот розев свет пред да се деси тоа ИИИИИИ сега што , идеднаш може да се падне у бедови и разочарувања ( бидејки мн ни значело тоа невиност сме му дали ова она фјумови женски:):):):) ) иии сега сме извисе ниии иии?? БЕДДДДДДД:):):):) )

затоа некои и не го праат тоа од неизмерна љубов него ке се скинат ( секао не со 1 што ке им се пушти но не мор аи припагања нели?) и така фино пос еси теркаат па се спреми за да уживаат комотно и без СРАМ И СТРАВ ДАЛИ БОЛИ И КАКО КЕ БИДЕ со оној кој навистин аим значи - ке у=иваат потполно:):):):) )

Член од
21 октомври 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
Нормално дека треба секогаш тоа да го правиме од љубов. Но за нас девојките првиот пат е нешто навистина посебно. Нема повеќе да бидеш малецкото девојченце кое има безгрешна душа.
Мора да е од љубов, мора да сме сигурни дека не сака и не би се променил после "тоа", во спротивно би жалеле до смрт за направеното.

osicka

ЅвЕрЧе
Член од
12 декември 2005
Мислења
312
Поени од реакции
4
So ovoj pamet i iskustvo ne bi rekla deka samo e potrebna LUBOV tuku i verba vo paqrtnerot, nogu bi rekle deka lubov bez doverba nepostoi no postoi zaslepenos od lugero koi ti pravat lice i ti davaat lazna nades i ti davaat custvo da veruvas vo nesto sto go nema no i ne e se taka crno ima i luge koi vistinski sakaat i mozes da im veruvas i da im go podaris srceto i se ostanato. No sepak ne mislam deka najbiten e prviot tuku posledniot so koj ke ostanes di krajot na zivotot.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Нормално дека треба секогаш тоа да го правиме од љубов. Но за нас девојките првиот пат е нешто навистина посебно. Нема повеќе да бидеш малецкото девојченце кое има безгрешна душа.
Мора да е од љубов, мора да сме сигурни дека не сака и не би се променил после "тоа", во спротивно би жалеле до смрт за направеното.
Милено читај пoгоре искусни женски што ти кажуваат, со кинењето на хименот не се станува жена, преодот девојче во девојка (жена) се случува во главата а не со кинење на една кожинка која само смета за влез во светото на задоволствата.

M

**MEMORY**

Гостин
Читам и гледам ептен различни мислења на оваа тема. На некој му е дојдено само до п****, друг па првиот пат го гледа како некој најсветол момент во животот, трет се враќа на некои настани од пне....
Првиот пат засекогаш ќе се памети, па малку е бедно да легнеш со некој само од љубопитност. Мислам дека најважната работа е хемијата што постои меѓу двајцата, и целиот чин да биде проследен со многу голема страст. Се останато ќе си дојде само по себе.

Tetka biberce

Wild Child
Член од
18 октомври 2007
Мислења
78
Поени од реакции
0
Ок беше мојот прв пат.Тоа го направив со личност со која што покрај тоа што ми беше дечко,ми беше и многу добар другар.Беше фино и опуштено.Ама подоцна од кога осетив далеку поголема љубов,сфатив дека не сум го ни сакала тој дечко.Но не ми е криво воопшто што тоа сум го направила со него,додека било убаво траело и не ми фалеше ништо.
Не бива било кој да ти ја земе невиноста,ама мислам дека и не треба толку галама да се дига околу тоа :wink:

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
[едитирано Не поврзувајте теми со автор!
leandra]

.. дека мора да е од Љубов ке ти кажам уште одма НЕМОРА, но да пожелно би било за да ти остане барем тој момент како еден убав спомен.. ако дечкото се промени после тоа не значи дека никогаш не те сакал, а исто така и ако не се промени не значи дека смртно е заљубен во тебе.. And last but not least: Нема да жалиш до смрт.. напротив ке се сексаш до смрт:vozbud: ај да бидам пофина.. Не се потресувај толку и не анализирај кога ке дојде вистинскиот момент едноставно ке знаеш и нема ниту да жалиш ниту да мислиш едноставно ке се случи:pipi:

CruelGirl

Muzza
Член од
5 септември 2007
Мислења
58
Поени од реакции
0
Искрено не ми е јасна таа женска филозофија, дека првиот пат мора да биде нешто ептен посебна љубов, се' околу да цвета перфекции, милиони пеперутки, свеќи романтики триста други карики.....а после првиот пат може и во кола, на клупа, у грмушки.
Ајде мили дами кажете нешто, hit meeee:kesa:if I'm wrong
Да ти кажам и јас се шокирав, аман бе луѓе нос да се кршеше олку прашина не ќе се креваше!!! Ајде бе едно кожиче е и толкава фрка.

Читам на многу места „ние девојките’’ ќе Ве молам исправки тука за тоа „ние’’.
Мое мислење апсолутно немат врска љубовта, тука страста е најбитен фактор како и отпуштеноста.

[едитирано Не поврзувајте теми со автор!
leandra]
And last but not least: Нема да жалиш до смрт.. напротив ке се сексаш до смрт:vozbud: ај да бидам пофина.. Не се потресувај толку и не анализирај кога ке дојде вистинскиот момент едноставно ке знаеш и нема ниту да жалиш ниту да мислиш едноставно ке се случи:pipi:
:aplauz::aplauz::aplauz:

Кога си гладен одеш да јадеш, кога си жеден одеш да пиеш, а кога ти се е** ќе чекаш да се заљубиш а :pos2: :pos2: :pos2: :uvo: :uvo:

B

black angel

Гостин
dobro de sepak site sakaat na prviot pat da se sekavaat so ubavo kako bilo sto bilo.....a ne onaka dosadno mi bese samo da se lapam pa aj sea ke se e**m!pointeresno e!treba sepak da osekas bliskost so nekoj licnost za da go napravis toa.......

Kajgana Shop

На врв Bottom