P
PewDiePie
Гостин
Честито победа :wink:
Фала, фалаЧестито победа момци, и само така продолжете, Солдадо и Адуриз ви се во топ форма и ако така продолжат Валенсија можеби ќе може да им ја помати водата на Реал и Барса (искрејно се надевам дека ќе биде така)!!!
ПС: МkDon одлична најава и извештај за овој натпревар... Поззз:salut:
Не значи дека ако Валенсија игра добро на гости моментално, игра лошо дома. Минатата сезона токму натпреварите дома и го донесоа третото место, кога во вториот дел од сезоната само Расинг Сантандер си замина со бод од Местаља.да и мене така ми се чини дека Валенсија игра подобро во гости, и лани исто така беше мислам, инаку супер игра и со некој промени во стартни 11 што значи стварно супер тим имаме. Видов Домингез се повредил, да не знаете на колку време ќе отсуствува?
Колку шо знам јас на Канал 5 едниот ден ќе ги даваат интер - Вердер, а другиот ден Арсенал - Партизан. И во 18 и 30 шо ќе ги даваат Рубин - барса, ама нема врска тоа. Така да евентуално ако ја даваат на 5+ ако не стримови.Валенсија-Ман Ју ќе ја даваат на Канал 5 така?
Комплетно се сложувамВаленсија доста добро го започна шампионатот исто како и лани, кога имаја 7 победи на гостувањето од 9 средби... Оваа сезона Јунајтед изгледа ослабен, барем на почетокот на шампионатот, но познавајки ги, очекувам да фатат приклучок кон средина на сезоната, како и секогаш... Но, сакам да кажам дека ако некогаш имало „добар момент“ за Валенсија да го победи Јунајтед, тоа е токму сега... Очекувам до Емери, да ја најди тактиката да го победи големиот Сер Алекс... Едно е јасно, преполна Местаља и пеколно навивање ке му го направат ова гостување на Јунајтед, екстремно тешко... И да, не би ме чудело ако Валенсија заврши како прво пласирана во својата група...
Поздрав
Не не, поинтересно е хапоел-лион или вардар-работнички...кој ги гледа валенсија-манчестер освен цел свет, а овие овде мрсат муда и се прават паметни им ебам стопанката.За натпреварите на 5+ не даваат најави, па така би требало да го пренесуваат Валенсија-Јунајтед...