Фан Клуб: Валенсија

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
На крајот Спортинг Хихон - Валенсија 0-2 со головите на Мехмет Топал и Роберто Солдадо! :)

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Одличен натпревар,ја продолживме победничката серија на гости и докажавме дека сме класа погоре од противникот.....AMUNT!!!!

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Одличен натпревар,ја продолживме победничката серија на гости и докажавме дека сме класа погоре од противникот.....AMUNT!!!!
Одличен аватар и потпис. Ave Cesar! :)

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
dobar golman ama star e veke a moya ne se snajde najdobroa i povredi imase neli?
treba da se zeme asenjo od madrid

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
dobar golman ama star e veke a moya ne se snajde najdobroa i povredi imase neli?
treba da se zeme asenjo od madrid
Емери ги има на располагање Моја и Гуаита, ако не дај боже нешто му се случи на Сезар. Моја не беше повреден, но не можеше да се истакне покрај Сезар. Гуаита пак минатата сезона беше на позајмица во Рекреативо каде беше прогласен за најдобар голман во Сегунда дивизион.

Инаку головите денеска:

Првенче на Турчинот Топал во Валенсија, и гол на одличниот Солдадо, кој се менува со Адуриз во постигнувањето голови :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Реал киксна и Валенсија ќе биде прва по крајот на ова коло.. Да може некако и Барса да ја заебат и ќе биде супер.. :)

Иначе у среда ќе биде прв меч после не знам колку време да навивам против Валенсија (уствари не знам и дали сум навивал некогаш против нив, можда само на пријателската лани у Август на ОТ).. Се надевам оти ќе го доживеете првиот пораз сезонава за 4 дена :smir:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Валенсија 4 победи 1 реми 0 порази

:smir:

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Реал киксна и Валенсија ќе биде прва по крајот на ова коло.. Да може некако и Барса да ја заебат и ќе биде супер.. :)

Иначе у среда ќе биде прв меч после не знам колку време да навивам против Валенсија (уствари не знам и дали сум навивал некогаш против нив, можда само на пријателската лани у Август на ОТ).. Се надевам оти ќе го доживеете првиот пораз сезонава за 4 дена :smir:
Вие победете си утре, а за среда здравје. Лига на Шампиони, Местаља и пораз не одат заедно :)

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Честито победа момци, и само така продолжете, Солдадо и Адуриз ви се во топ форма и ако така продолжат Валенсија можеби ќе може да им ја помати водата на Реал и Барса (искрејно се надевам дека ќе биде така)!!!
ПС: МkDon одлична најава и извештај за овој натпревар... Поззз:salut:

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Честито победа дечки...и ова само ја потврдува мојата теза дека Валенсија игра делеку подобро во гости отколку дома.:toe:

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
да и мене така ми се чини дека Валенсија игра подобро во гости, и лани исто така беше мислам, инаку супер игра и со некој промени во стартни 11 што значи стварно супер тим имаме. Видов Домингез се повредил, да не знаете на колку време ќе отсуствува?

Kajgana Shop

На врв Bottom