superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 6.025
- Поени од реакции
- 1.363
Ѓоре уште кога дојде во Металург влегуваше во конфликти со сите. Со претходните фудбалери, со тогашната управа ... и сите ги смени. Очигледно има поддршка од спонзорот. Во последно време баш и нема влезено во конфликт со некого од клубот (затоа што сите се негови). Ако мислиш на конфликт со новинарот на Мак.Спорт тогаш тоа е друго и не е причина за смена. Ѓоре може да лета од Железарница само поради резултатите, но не и поради конфликтите бидејќи како што кажав конфликтите веќе поминаа.
Кога сме кај резултатите, можеби тие 6 нерешени ќе беше подобро да беа порази. Со нерешениве се лажеме дека победата е блиску
Не знам каков договор и какви очекувања имаат спонзорот и тренерот за оваа сезона. Тие најдобро си знаат. И двајцата се искусни во својата работа па не верувам дека може да манипулираат еден со друг.
На крајот на краиштата не ми значи ништо ни Ѓоре ни било кој. Битно ми е спонзорот да продолжи да финансира. Секогаш има замена и за Ѓоре и за Илијоски, Велковски ....
Море како не си дојде кај нас, и публика и успеси и се ке си имаше!
Ама ако сега се му се врака! Без навреда ама јас да сум навивч на Металург, Ќоре има на клоци да го исфрлам!