Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
isto prasanje i od mene fala odnapretzdravo,
me interesira za Samsung B540 dali go ima nekoj, kako mu se sviga, i ako ima nekoj komentar u vrska so ovoj tv
ednoto se vika kontrast a drugoto backlight i prilicno sum siguren deka se podesuvaat , e sega otkako otidoa argumentite vo voda kazi mi ozbilno zosto gi mrazis samsungПа генерално би предложил да бегате од Самсунг, затоа што претеруваат со боите и "светлоста" на нивните телевизори/лцд. Значи ако ти се гледа телевизија и филмови со бои како на цртан фил и пресилно позадинско осветлување земи си Самсунг. Aко сакаш порелана слика со поумерени бои и осветлувања моја препорака е Панасоник или пак LG се разбира зборам за еквивалентите на моделот од Самсунг според цене со претпоставка дека немате неограничен буџет, поздрав.
Ауу абе ти многу паметен си бил.... Отишле аргументите во вода??ednoto se vika kontrast a drugoto backlight i prilicno sum siguren deka se podesuvaat , e sega otkako otidoa argumentite vo voda kazi mi ozbilno zosto gi mrazis samsung
Ауу абе ти многу паметен си бил.... Отишле аргументите во вода??
Па така е...јас лани ова време земав LG, и баш коа се распрашував, сите што имаа самсунг се жалеа од него... Како прво тоа со брајтнесот и контрастот, и колорот е встина... LG, JVC и Panasonic имаат 3 пати подобар енџин, и подобар баланс на боите, црно - белото, како и светлината...
Како второ сите самсунзи после година, година ипол појавуваат мртви пиксели, ама не асмо точки туку цели линии и штрафти се појавуваат...
Така да послушај пријателски совет и немој Samsung...
Па богами така еМене не ми е јасно тогаш, ако Samsung ги прави панелите на Sony, како овие вториве се толку поквалитетни?
Или нас ни ги праќаат телевизорите за земјите од Третиот свет?![]()
А Sony да не се нешо многу по квалитетни... Фората е, слушаш име Sony и цената е набилдана за + 20 - 30 %, ако не и поише... А Sony-то кај нас, и Sony-то во америка или било каде во светот дефинитивно не е исто...Мене не ми е јасно тогаш, ако Samsung ги прави панелите на Sony, како овие вториве се толку поквалитетни?
А Sony да не се нешо многу по квалитетни... Фората е, слушаш име Sony и цената е набилдана за + 20 - 30 %, ако не и поише... А Sony-то кај нас, и Sony-то во америка или било каде во светот дефинитивно не е исто...![]()
ednoto se vika kontrast a drugoto backlight i prilicno sum siguren deka se podesuvaat , e sega otkako otidoa argumentite vo voda kazi mi ozbilno zosto gi mrazis samsung
Мене не ми е јасно тогаш, ако Samsung ги прави панелите на Sony, како овие вториве се толку поквалитетни?