FROG mobile - припејд мобилна телефонија

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
nemasansi da e nov operator za nov operator treba da ima megunaroden tender ova mozebi bi bilo neso kako za karticki za razgovori vo stranstvo ili slicno

Член од
20 септември 2007
Мислења
68
Поени од реакции
1
alo be,ne e nov operator,tuku nova ponuda na pripejd od cosmofon.kako sto imaat cosmocard,speak up,sega i frog.so edna cena cel den.slicno kako vip.i tmobile ima mobi hit,sema,den nok....

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Да, не е нов оператор и убаво си кажа Мистичен да погледнете во боите. Нова понуда од Космофон е , само тоа, па и за Speak Up имаше горе долу слична реклама. А ваквите реклами се се почести во Македнонија и мене па ми се интертесни.:helou:

ScArFaCe_K4

Кретенски username, знам.
Член од
29 јануари 2007
Мислења
344
Поени од реакции
16
Да ама вика наскоро нов мобилен оператор (барем ко шо памтам). До мистичен, ако така ни се пикаат се повеќе и повеќе оператори луѓето ќе почнат зелени да стануваат :pos2:

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Искрено не верувам и ја да е нов оператор, највеке затоа шо гарант ке имаше на вести ке се збореше ова она, како и да е сигурен сум дека значи некое поевтинување во разговорите на некој оператор (ако е така како што викате повекето космофон)!!

ive

Член од
19 март 2007
Мислења
199
Поени од реакции
3
Стварно нервира ова фрог али да се надеваме дека ќе се исплати нервозата пошто ако дадат некои ненормално ниски цени ќе има маабетење по цел ден.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
абе, случајно да не е припејд воведување во фиксната телефонија? знам дека припејд има веке година дена - ама ова како реклама некоја за нешто др...

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
@ Necrophilia: не е припејд во фиксната телефонија, пошо пишува „Припејд мобилна телефонија“.
@ Другите што викаа дека е од Космофон заради боите - ви текнува дека Космофон ја смени бојата и сеа е зелен? Иако и ја мислам дека е дел од Космофон

Да дефинитивно грци. И тоа космофон, т.е. космоте. Еве од страната на frog.gr.

FROG prepaid mobile telephony is a COSMOTE S.A. product.
44, Kifissias Avenue, Maroussi, tel.: 6971001299
A еве ги и цените у Грција:

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Отворете http://frogmobile.com.mk/ и најдолу пишува error 403 - forbidden, наместо 404 или the page cannot be displayed. Значи, доменот им е веќе регистриран. А космофон сигурно не би отворале нов сајт само за една нова понуда. По се изгледа, FROG Mobile ќе биде нов оператор.

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
Отворете http://frogmobile.com.mk/ и најдолу пишува error 403 - forbidden, наместо 404 или the page cannot be displayed. Значи, доменот им е веќе регистриран. А космофон сигурно не би отворале нов сајт само за една нова понуда. По се изгледа, FROG Mobile ќе биде нов оператор.
Se slozuvam so tebe druze, samo edna rabota ne mi e jasna. Ajde vaka tret mobilen operator VIP.... OK. Za vip se zborese tenderi menderi ova ona, koncesija ti rekov mi rece itn. itn....... Za 4-t mobilen operator se zborese pred edno dva meseca, periodot koa VIP dobi koncesija, ama se spomna deka 4-ot operator ke mora da gi ispolnuva 3G standardite............ Eve sea ne mi e jasno od kade Frog mobile, koa nisto ne e spomnato na televizija ili pak na sto bilo drugo t.e preku nok iskaca reklama "DOAGA............. FROG mobile". Kako i da e dobredojdeni se, posto od golemive ceni sme utepani, pa koj saka operator neka dojde samo da ima niski ceni. Pozdrav pa ako ima nekoj prijatel ili sto bilo u Agencija za Telekomunikacii (ili kako i da se vikase) neka prasa sto e rabotava, pa neka pise tuka na forumov za da znaeme tocno sto e rabotata.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Гледате ли шо ни направи дуополот(ама кај нас како монопол беше де:kesa:).....
Во Грција на тој стандард СМС 1.9ден а кај нас 5ден.....е дури сеа е време ние да не трчаме одма од кога ќе се отвори некој нов оператор како што е со ВИП....оти по некое време од кога ќе си ја исполнат замислената продажба според нив, ќе ги покачат цените инаку нема да пишува "ostvari povik najdocna do 21.10.2007 i ke ja imas istata tarifa do krajot na zivotot"

Пазете шо правите оти после они па ќе седнат на маса големците од операторите и ќе утврдат слична цена за да не си конкурираат(како што беше помеѓу Т-Мобиле и Космофон)....значи не трчајте по ВИП...едино да искористите само оваа понудата 200ден сим. картица...иначе другото е дупка у вода!!!

:toe:

ultimate

Hosting Guru
Член од
15 јуни 2005
Мислења
27
Поени од реакции
0
Како што проверив во базата на Марнет во врска со доменот на фрог, истиот е регистиран од страна на Космофон, така да ова е нивна реклама и секако ќе биде нова понуда од нивна страна која што ја оформиле многу поодамна. :\
Благодарам.

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Како што проверив во базата на Марнет во врска со доменот на фрог, истиот е регистиран од страна на Космофон, така да ова е нивна реклама и секако ќе биде нова понуда од нивна страна која што ја оформиле многу поодамна. :\
Благодарам.
Јас како што гледам ја регистрирале страницата уште на 28 февруари но платиле дури на 18 септември тоа е пред неколку дена, значи Космофон настапува среда.

Kajgana Shop

На врв Bottom