Не би рекол дека би дал толку пари ама невреди да го менјаш за 5-6 илјадарчиња и btw 660-660 ми е посимпатичен од твојот фиктивен број 60-000 си е на местоДа беше бројот 070 070 070, ќе беше можда цената во приближниот ранг "на место".
Вака, колку би дал ти за мојов фиктивен број, 500.000?
Види, 660-660 е исти курац со 650-650, како и со 770-770, 800-800 и уште 1000 такви броеви...Не би рекол дека би дал толку пари ама невреди да го менјаш за 5-6 илјадарчиња и btw 660-660 ми е посимпатичен од твојот фиктивен број 60-000 си е на место
Реално, за бројов, ретко кој би ти дал и 6.000 денари. Или можеби се зафркаваше07X - 660 - 660 (Т-Mobile) - 60,000 ден, фиксно, не сум зависен од тие пари, ако некој е заинтересиран нека ми прати пп, ако не сте заинтересирани воздржете се од коментари за цената.
Пак се зафркаваш. Или му зеде 60.000?Договорив продажба на бројот 07X - 660 - 660, ве молам не ми праќајте пп повеќе.
Името на купувачот и сумата не ги објавувам. Не оди тоа така. Му дадов збор на човекот дека ќе му го продадам бројот, треба да се најдеме деновиве. Го напишав постот за да не ми пишуваат повеќе пп, затоа што без разлика и да ми понудат поголема сума, не го кршам зборот кој што го дадов.Реално, за бројов, ретко кој би ти дал и 6.000 денари. Или можеби се зафркаваше
Пак се зафркаваш. Или му зеде 60.000?
И сите си живееа среќно и весело до крајот на живототИмето на купувачот и сумата не ги објавувам. Не оди тоа така. Му дадов збор на човекот дека ќе му го продадам бројот, треба да се најдеме деновиве. Го напишав постот за да не ми пишуваат повеќе пп, затоа што без разлика и да ми понудат поголема сума, не го кршам зборот кој што го дадов.
Ма немој
Што ви е бре луѓе? Навистина мислите дека лажам нешто? Која корист би ја имам ако лажам дека сум нашол купувач за бројот, а?И сите си живееа среќно и весело до крајот на животот