Criss Angel - "магионичарот"

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
Типот е само многу паметен и праи ствари што на никој нема да му текне како да ги напраи, а за тоа дека нема надприродни сили нема и сам кажува дека се што прави е трик-многу добар трик

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
во крис ејнџел и халф воман..има 2 слични зени едната е инвалид без нозе а другата нормална аман...

тоа со летајнето убо имаше кажано Фантомчо дека тоа е нечовечко ...а и ја знам то да го напрам па дури и онака од зграда и на зграда сум гледал criss angel levitation building theory и знам како е тој сам си кажуваше..и она ханд тхру виндоф сум го гледал на ѕоутубе и ептен е лесно само со крис е паметен:pos2:napishete criss angel revealed na youtube

Член од
4 април 2009
Мислења
311
Поени од реакции
14
лага... му ги имам гледано сите клипови кога ги прави "магиите":uvo:

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Каква е таа "лага", не вика: следнава магија што ке ја видите неможе да ја направи никој друг освен мене, за следнава магија се потребни надприродни сили.... и такви глупости...
Самиот си кажува дека не постои човек што има надприродни сили, и дека сето тоа е илузија, самите ние правиме тоа да ни биде неверојатно и невозможно.. (освен мене пошо иам свои причини)
Човекот е дзвер и сака да ги подзамисли малку луѓето да прават малку разлика помеѓу реалноста и илузијата ..

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.597
Поени од реакции
6.365
што е финтата.слаб сум со англискиот.колку што разбрав нешто девојката правела.а и на нешто газел :toe:

М

Мрак

Гостин
Добар е..неколку пати го имам гледано на тв..супер е!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
што е финтата.слаб сум со англискиот.колку што разбрав нешто девојката правела.а и на нешто газел :toe:
Финтата е што има некое стакло кое што ние неможеме да го видиме и тој фактички оди по тоа стакло види на крајот кога мисли дека има стакло и да стапне виде дека нема и излезе.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.077
Женава е само половина. Нозете се вештачки.
Гледав некаде за неа, дури трудна беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom