Охрид

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
На Водици слушав на некоја ТВ извештај од дописник од Охрид, известуваше за фаќањето на Крстот од градот или некое место во близина беше, не ми текнува.
Кажа дека овогодишниот фаќач меѓу другото ќе добиел КОЛОР телевизор!

Се сложувам. Дваеспрви век ли сме што сме! Има да добие, не било каков, туку колор телевизор!
Не кажа дали телевизорот го има најновиот изум, со кој можело од седечка/гледачка позиција (значи, пази - без да стануваш) да се менуваат програми, глас ...све!
И....?

Член од
26 јануари 2010
Мислења
149
Поени од реакции
7
Letoto ste napravim edno nekolkodnevno posestenie da go vidime tozi proslovut Ohrid zastoto hic spomeni nemam i ot tam nedelja vreme na morence.Nemam trpenie

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Letoto ste napravim edno nekolkodnevno posestenie da go vidime tozi proslovut Ohrid zastoto hic spomeni nemam i ot tam nedelja vreme na morence.Nemam trpenie
Извини не забележав дека си од Бугарија. Би требало цените да ти бидат пристапни:smir: Ме изненадува тоа што си од Бугарија, а сепак размислуваш да го посетиш Охрид после потонувањето на бродот Илинден.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Извини не забележав дека си од Бугарија. Би требало цените да ти бидат пристапни:smir: Ме изненадува тоа што си од Бугарија, а сепак размислуваш да го посетиш Охрид после потонувањето на бродот Илинден.

Зошто да не го посетат? Ние не јадеме Бугари :tapp: тоа е несреќен случај сепак. Како и да е пред некое време закажааа првите Бугари. Се средија таму законите со агенциите и почнуваат пак.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Зошто да не го посетат? Ние не јадеме Бугари :tapp: тоа е несреќен случај сепак. Како и да е пред некое време закажааа првите Бугари. Се средија таму законите со агенциите и почнуваат пак.
Никој не сугерираше или забрани да не доаѓа.

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Немат врска... 10тина дена после несреќата имав дома група од Бугарија...

Член од
26 јануари 2010
Мислења
149
Поени од реакции
7
Toa si bese nesreka a nesreki se slucvat nasekade.Mene povece me trevozi dali moze da imame problemi.Nekoj primerno da ni kaze mama vi fasisticka ili tatarska i da si imame problemi.Az znam ce forumot ne e pokazatelen no se pak da prasam.Imam li pricina da bida raztrevozena?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Toa si bese nesreka a nesreki se slucvat nasekade.Mene povece me trevozi dali moze da imame problemi.Nekoj primerno da ni kaze mama vi fasisticka ili tatarska i da si imame problemi.Az znam ce forumot ne e pokazatelen no se pak da prasam.Imam li pricina da bida raztrevozena?
Абе види... Ненормални имат секаде. Јас лично сум доста сигурен дека нема да налетате на такви во Охрид. :)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
Nema sansi toa da se desi, - nekoj da te pcue, nema teorija. Sepak sme civilizirani luge, i rabotime na turizmot, ama poleka...

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Не, ти само носи си пари во новчаникот и ќе немаш проблем со охриѓани.Тие се познати по тоа што се гостопримливи за странските туристи.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Искра,а да јајш ти бурек на друга тезга,мојт???

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Излажа многу и бегај од тезгава со бурекот.Многу џубре прајш.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
А да не излажав нешто случајно?

Од кај ли да почнам да ти реплицирам..

Ај прво за тоа шо Бугари никако не смеат во Охрид да дојдат зошто потонал бродот.
Are you nenormal?
Се урнал авион во Лос Анџелес со 500 Јапонци.
Незнам уште како размислуваат Јапонциве да одат во Лос Анџелес.

Несреќен случај,паниката си го напрај своето.
Незнам шо туку ја тупиш без потреба.

Не, ти само носи си пари во новчаникот и ќе немаш проблем со охриѓани.Тие се познати по тоа што се гостопримливи за странските туристи
А,ти да не сакаш за без пари да работат угостителите?
ТУРИСТИЧКО МЕСТО!
Шо не е јасно.. и јас живеам Охрид и мене ми е скапо на лето ко ќе ги слупаат ценине до немајкаде,да неможам ко чоек да се напијам едно нескафе..ама уште живеам тука.
И јас иам пиено капучино од 100 денари
шо ми идаше на таа келнерката од гла да и го треснам,али јбг некогаш мора да се напрајш на Тошо.

А,да.. во право си.
Многу сме гостопримвливи кон странските туристи,зошто досеа неам сретнато некои како тебе шо мрчат на секое од шо еднаш таксистот им зел 20 денари плус.
И на Хаваи појди ќе се погоди нешо шо не чини.. па ајде не оди.

И нормално, ак не ти чинит,не идај:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom