Кохабитација: Претседател - Премиер

-А ова со чаталењето кој е главен,јас велам дека и двајцата се морони па треба едно 14 дена во самиц Идризово да ги пикнат па да се договорат за сите нејасни работи.Само ми е страв да не се спријателат па дури тогаш да ни се види "попот бивол".:)

Нема што да ти е страв, јас сум 90% сигурен дека ќе се спријателат. 5% шанси дека ќе си ги извадат очите 4% шанси збор да не раскрстат и 1% да речат не ја бива државава дај да не напнуваме пошто на народов му е преку глава од напнување и да направат компромис по горливите прашања кои ги погодуваат нивните ега ако не е по нивно.

Ако мислеше на мене, да - пошо ако и ти не се сложуваш дека сега Груевски е единствениот кој не отстапува од ништо - и ти не си објективен. :vozbud:

Ок Бетмен, Груевски е лошиот чичко.

А за објективноста....
Едноставно, имам антитела кои не дозволуваат лоботомија. Без наведениот зафат, сум прилично пообјективен од лица кои го претрпеле, или пак се нередовни конзументи на Билобил, вести на Шутел или лесни дроги.

За кохабитацијата: Цртаниот филм одамна се снима со тоа што не е најјасно кој е Том, кој е Џери, кој е сиренцето, избеганиот пингвин, песот или газдарицата со метлата.

Објективно, во политика попушта не попаметниот туку послабиот. Таков народ сме.... се ложиме на сервиран маркетинг. Денеска цел ден читаме писма, меѓу премиерот и претседателот. Нека си стават МСН, и нека си пишат цел ден.... Ако нив ги боли за нешто конкретно, има две варијанти: Едната е да ги прифатиме нивните венеролошки симптоми; Другата е да направиме 100-тина јамки, и двајцата заедно со сите пријатели да ги наредиме на плоштад, како лампиони.

Ама тогаш државата ќе ни ја води генерал Стојановски.

Па удрете математика. Ќе се занимавате со дневнополитички маркетинг? Come on, ионака сите знаете за кого ќе гласате на наредните избори. И на тие по нив. И на тие по нив. Толку сте слепи што носот е дистанца, кога станува збор за бипартиската дуалистичка демократија во Македонија.

Не трошам ни една буква повеќе за вакви муабети.

Сепак, одговарам на процедурални излагања. :smir:

Ок Бетмен, Груевски е лошиот чичко.

А за објективноста....
Едноставно, имам антитела кои не дозволуваат лоботомија. Без наведениот зафат, сум прилично пообјективен од лица кои го претрпеле, или пак се нередовни конзументи на Билобил, вести на Шутел или лесни дроги.

За кохабитацијата: Цртаниот филм одамна се снима со тоа што не е најјасно кој е Том, кој е Џери, кој е сиренцето, избеганиот пингвин, песот или газдарицата со метлата.

Објективно, во политика попушта не попаметниот туку послабиот. Таков народ сме.... се ложиме на сервиран маркетинг. Денеска цел ден читаме писма, меѓу премиерот и претседателот. Нека си стават МСН, и нека си пишат цел ден.... Ако нив ги боли за нешто конкретно, има две варијанти: Едната е да ги прифатиме нивните венеролошки симптоми; Другата е да направиме 100-тина јамки, и двајцата заедно со сите пријатели да ги наредиме на плоштад, како лампиони.

Ама тогаш државата ќе ни ја води генерал Стојановски.

Па удрете математика. Ќе се занимавате со дневнополитички маркетинг? Come on, ионака сите знаете за кого ќе гласате на наредните избори. И на тие по нив. И на тие по нив. Толку сте слепи што носот е дистанца, кога станува збор за бипартиската дуалистичка демократија во Македонија.

Не трошам ни една буква повеќе за вакви муабети.

Сепак, одговарам на процедурални излагања. :smir:

Proceduralno:
-100 jamki se kolmplicirana i skapa rabota : 100 kursuma na Kineski nacin , mnogu poeftino , samo Stojanovski da kaze kako stoi so toa reproduktivnite organi....:):)!!! Ke go bide ile nema....da ne se najdeme posle vo uste podlaboki govna....

Како и да е, судбината на Судскиот Совет и на 10-те испразнети амбасади во светот, сега е во рацете на Груевски... Доколку продолжи Груевски со својот инает во врска со овие прашања, јас дефинитивно му удирам ’црта’...
А искрено, очекувам и од неговите симпатизери да бидат објективни и да ја осудат неговата самобендисаност во овој случај!

Јас како обожавател на Грујо , му удрив црта кога го предложи Трифун за прецедател на Скопје. Значи Грујо ми беше фаворит од случките во Панорама па до пред локалните избори - дури две години сум бил заблуден :):):).
Од тогаш освен за Пенов, повеќе за никого друг не се појавив и веројатно нема ни да се појавувам на никакви избори.

Средба сепак ќе има... Искусниот лисец Бранко знаеше како да го надитри младиот и неискусен Грујо кој што се најде во тесно и на крај мораше да прифати средба во кабинетот на претседателот.
Како и да е, Бранко Црвенковски е тој што овојпат оствари поени, но рака на срце, и ги заслужи!

Потврдена средбата Црвенковски-Груевски

Средбата меѓу претседателот Бранко Црвенковски и премиерот Никола Груевски ќе се одржи утре во кабинетот на шефот на државата. Ова денеска го соопшти премиерот во писмо упатено до претседателот.
Средбата вчера беше доведена под прашање по кавгата меѓу двата кабинети за локацијата.
Црвенковски и Груевски треба да разговараат за реформите во судството и докомплетирањето на Судскиот совет.
Не е исклучено на утрешната средба да стане збор и за пополнување на испразнетите амбасадорски места.
За утре попладне е закажана и средба на претседателите на четирите најголеми парламентарни партии за реформите во судството.
Премиерот Груевски го покани претседателот Црвенковски да присуствува и на средбата на претседателите на ВМРО-ДПМНЕ, СДСМ, ДПА и ДУИ.

Јас како обожавател на Грујо , му удрив црта кога го предложи Трифун за прецедател на Скопје. Значи Грујо ми беше фаворит од случките во Панорама па до пред локалните избори - дури две години сум бил заблуден :):):).
Од тогаш освен за Пенов, повеќе за никого друг не се појавив и веројатно нема ни да се појавувам на никакви избори.

Aбе кај го најде Пенов,па тој камен од Босна купуваше и плоштад во Скопје правеше,ако случајно го изберат за нешто позначајно има и фекалии од Косово да увезува за да не се намали водостојот на Вардар.:)

Aбе кај го најде Пенов,па тој камен од Босна купуваше и плоштад во Скопје правеше,ако случајно го изберат за нешто позначајно има и фекалии од Косово да увезува за да не се намали водостојот на Вардар.:)

:toe: Немав никаков избор, Трифун Коњовиќ ептен па несакав да стане градоначалник.

Средба сепак ќе има... Искусниот лисец Бранко знаеше како да го надитри младиот и неискусен Грујо кој што се најде во тесно и на крај мораше да прифати средба во кабинетот на претседателот.
Како и да е, Бранко Црвенковски е тој што овојпат оствари поени, но рака на срце, и ги заслужи!...
Бранко
Не е во ред да се чаталиш по форуми, мислам дека како председател на држава имаш помпаметна работа.

Бранко
Не е во ред да се чаталиш по форуми, мислам дека како председател на држава имаш помпаметна работа.
Грујо, не галами многу и да се нацрташ утре во 12 кај мене во кабинет!

соодветна на:
Кохабитација: Том - Џери

соодветна на:
Кохабитација: Том - Џери

Ме изнанадува што досега никој не спомна дека кохабитацијата е всушност: Тато и Мама се Миловановиќ и Фуере. А децата се Бранко постариот (стрго, го заебува помалиот , ама и он бива заебан понекогаш) и Грујо помал и поразмазен, затоа што цело време го сакале постариот брат, па овој стално немал доволно играчки или не го третирале доволно. :):):).

Едино во она писмото од завчера требало Бранко да напише освен локација и саат и дека Грујо не смее да прокења ништо за него , бар додеа не се сретнат, овака средбата изгледа како да одат во Дејтон на мировна конференција.

Едино во она писмото од завчера требало Бранко да напише освен локација и саат и дека Грујо не смее да прокења ништо за него , бар додеа не се сретнат, овака средбата изгледа како да одат во Дејтон на мировна конференција.

Не не не е тоа филмот, филмот е Грујо да не дојде во портокалова кравата, бидејќи ако така се појави со портокалова кравата на врата Бане под итно ќе ја прекине средбата.

Не не не е тоа филмот, филмот е Грујо да не дојде во портокалова кравата, бидејќи ако така се појави со портокалова кравата на врата Бане под итно ќе ја прекине средбата.

А таму кај Бранко да не има овална сала, што толку запнал кај него па кај него :):):).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom