- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.454
- Поени од реакции
- 84.866
Жалам нема дискусија со мене. Јас не сум вработен во Фабрика.
Па и нема да бидеш со Груевски за премиер... Единствено во администрација можеби ќе те пикнат!...Јас не сум вработен во фабрика...
Од Уставот и КЗ (кривичниот законик) на РМ највероватноAбе од каде ми е позната таа "пресумција за невиност",никако не можам да се сетам.![]()
Samo edna zabeleska. Treba pretsedatelot da go protrese kabinetot malku i da vidi koj se mu raboti tamu (zad grb)Груевски и Црвенковски ќе разговараат за битните прашања
„Почитуван господине Црвенковски, Дозволете ми во оваа прилика да Ве поканам на работен состанок во Владата на Република Македонија во термин кој Вам Ви одговара, на кој би дискутирале за неколку теми од национален интерес за државата.
На состанокот би разговарале за прашањата за докомплетирање на Судскиот совет, пополнувањето на испразнетите амбасадорски места, генералната политичка и безбедносна состојба во Република Македонија и како од посебна важност, прашањето за билатералниот спор со Република Грција во врска со нашето уставно име.
Во уверување дека оваа покана ќе биде прифатена од Ваша страна и дека набрзо ќе се оствари работниот состанок“.
Браво за Груевски!
![]()
Црвенковски, со цел да се комплетира Судскиот совет, предлага четирите најголеми партии, двете од власта и двете од опозицијата, од листата со 35-те кандидатури доставени до Собранието да посочат пет личности кои се прифатливи за сите.
Тој изразува подготвеност да се откаже од уставното право да предложи двајца кандидати, а ќе се потпише под предлогот за кои било двајца кандидати од петте зад кои сите ќе застанат.
Шефот на државата ја повика Владата да ја реализира процедурата за именување десетина амбасадори во испразнетите амбасади во светот.
„Во интерес на државата и евроатлантските интеграции, подготвен сум да се откажам од законската обврска за претходни консултации со мене и да ги прифатам предложените кандидати доколку ги исполнуваат пропишаните услови“.
Браво за Црвенковски!
![]()
Од кога почна државата сама себе си да си се шпиунира?Samo edna zabeleska. Treba pretsedatelot da go protrese kabinetot malku i da vidi koj se mu raboti tamu (zad grb)
Pokanata na Gruevski doaga ekspresno 30 min. pred presot na Branko na koj imal kako sto se gleda od tekstot pogore namera da povika na sorabotka.
Koj go informiral Grujo za da ovoj pod hitno mu se obrati , demek "jas prv rekov".
Ne gledam iskresnost vo seto ova. Uste eden cirkus za siroki narodni masi. :jaj:
То не го прави нит едниот нит другиот да е подобар еден од друг.Lici, ne lici, toa ti e.
Siguren sum da ne spremase pres Branko na koj kje go povika Grujo na sorabotka nemase nitu toj da izleze so vakava pokana 30 min pred nego. Me razbiras ??????
Voopsto ne zazemam strana . Samo go komentiram ona sto sum go cul.
Прочитав и за можност дека ’крт’ во кабинетот на претседателот воопшто и не постои, туку дека премиерот е информиран преку прислушкување на неговите телефонски разговори... Но во ситуација кога нема докази, оваа можност не ни треба сериозно да се сфати... Ниту Црвенковски за ваквите сомневања не сакал ништо да искоментира, со образложние дека не сака да ја дефокусира темата.Samo edna zabeleska. Treba pretsedatelot da go protrese kabinetot malku i da vidi koj se mu raboti tamu (zad grb)...
Не ми е јасно како и двајцата ја заслужија твојата доверба!?То не го прави нит едниот нит другиот да е подобар еден од друг.
Ako bas vaka se dopisuvaat...mora da bidne jaka ljubov ko ce se vidat.Perduvi ce letaat...aj ako se skarat mozi ce ima i nekoe priv. filmce.Груевски и Црвенковски ќе разговараат за битните прашања
„Почитуван господине Црвенковски, Дозволете ми во оваа прилика да Ве поканам на работен состанок во Владата на Република Македонија во термин кој Вам Ви одговара, на кој би дискутирале за неколку теми од национален интерес за државата.
На состанокот би разговарале за прашањата за докомплетирање на Судскиот совет, пополнувањето на испразнетите амбасадорски места, генералната политичка и безбедносна состојба во Република Македонија и како од посебна важност, прашањето за билатералниот спор со Република Грција во врска со нашето уставно име.
Во уверување дека оваа покана ќе биде прифатена од Ваша страна и дека набрзо ќе се оствари работниот состанок“.
Браво за Груевски!
![]()
Црвенковски, со цел да се комплетира Судскиот совет, предлага четирите најголеми партии, двете од власта и двете од опозицијата, од листата со 35-те кандидатури доставени до Собранието да посочат пет личности кои се прифатливи за сите.
Тој изразува подготвеност да се откаже од уставното право да предложи двајца кандидати, а ќе се потпише под предлогот за кои било двајца кандидати од петте зад кои сите ќе застанат.
Шефот на државата ја повика Владата да ја реализира процедурата за именување десетина амбасадори во испразнетите амбасади во светот.
„Во интерес на државата и евроатлантските интеграции, подготвен сум да се откажам од законската обврска за претходни консултации со мене и да ги прифатам предложените кандидати доколку ги исполнуваат пропишаните услови“.
Браво за Црвенковски!
![]()
Jас сум националист ама сум и од вторите.Нема комуњари или националисти, има само криминалци и останати. Ако не си од вториве, местото ти е в затвор.
Тие до сега не ја добиле мојата доверба, до сега сум имал можност да гласам еднаш на локални избори.Не ми е јасно како и двајцата ја заслужија твојата доверба!?Јас баш мислам дека и едниот и другиот се кадарни за такви работи!
1. Бранко најавува прес конференција.a
Ako bas vaka se dopisuvaat...mora da bidne jaka ljubov ko ce se vidat.Perduvi ce letaat...aj ako se skarat mozi ce ima i nekoe priv. filmce.