Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ае сега малку помош!?!?
нема ни 24 часа откако инсталирав Windows 7 ultimate 64 bit се појави проблем
Инсталирам кантер и кога ќе го вклучам за да играм екранот станува бел комплетно а во позадина се слуша музиката од играта
P.S
На интегрирана графика Intel 3100.
Ја извадив батеријата и пак ја ставив и пак истово ми го вика и има икс кај што се полни а се полни
![]()
Ја извадив батеријата и пак ја ставив и пак истово ми го вика и има икс кај што се полни а се полни
![]()
Извади го полначот и потроши ја батеријата скроз, додека не ти се исклучи лаптопот. После тоа уклучи си го на полнач и би требало да е средено.
ako i toa nejke compatibility stavi na xp sp3Ае сега малку помош!?!?
нема ни 24 часа откако инсталирав Windows 7 ultimate 64 bit се појави проблем
Инсталирам кантер и кога ќе го вклучам за да играм екранот станува бел комплетно а во позадина се слуша музиката од играта
P.S
На интегрирана графика Intel 3100.
Извади го полначот и потроши ја батеријата скроз, додека не ти се исклучи лаптопот. После тоа уклучи си го на полнач и би требало да е средено.
Ако не ти помогне советот на Ja_CakaM и ако не е дотраена батеријата тогаш проблемот може да е до windows 7. :smir:
Тука ке најдеш еден куп слични случаеви, кои проблемот го решиле со апгрејд на биосот и со инсталирање на нови драјвери.
Еве и едно опширно објаснување :smir:
Веќе го пробав тој начин и не "палит" 5 пати и 5 различни драјвери инсталирав и ништо.
Си тера по старо
Во ТНТ маркет во ГТЦ имаше изложен Kindle DX за 400 евра.Може ли во Македонија да се купи некаков ebook reader?
![]()
Ваков, на пример?
Во ТНТ маркет во ГТЦ имаше изложен Kindle DX за 400 евра.
Имам проблем со CD-ROM-от на лаптопот. Веќе два дена никако неможам да го отворам, пробував со рестарти, менување на сетинзи во биосот ама ништо. Сијаличката стално свети ( не трепка ) и никако не се отвара. Што може да е проблемот?