Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Moze li nekoj da mi prati link ili da mi objasni kako da se povrzam na internet preku obicna ISDN telefonska linija???

Aha OK mene mi e jasno kako da napravam nova konekcija, megutoa ne mi e jasno koj e dial up number za kaj nas, koj mail i password da gi napisam?

Aha OK mene mi e jasno kako da napravam nova konekcija, megutoa ne mi e jasno koj e dial up number za kaj nas, koj mail i password da gi napisam?

055857857
surfer
surfer

055857857

Пробај со овие прво.

И одговори ми, ЗАШТО?????????
ЗАШТО DIAL-UP???????? :vozbud:

FALA!!!

Epa mi treba internet za vo vikendicata za nekolku dena samo, a tamu kade sto e ima samo telefon!

Не ми се уклучува таск менаџер со цтрл+алт+дилејт, а не ми се уклучуваа и двете партиции ( Ц и Д) во мај компјутер(второто некако го управив) . Имам Виндоус ХП.
Вирус е, знам. Само ако може некој да ми го именува, па да барам програма за чистење(имам авг, тапа е).
Za particiite da gi otvoris

Start>run i pisi go ova

C:\ attrib -r -s -h autorun.inf
C:\ del autorun.inf

toa ti e za c particijata istoto e i za drugite ako gi imas pr:

D:\ attrib -r -s -h autorun.inf
D:\ del autorun.inf

Posle iodi www. malwarebytes.org izvadi go cisti se ,disable restore point , brisi temp ,restarti bi trebalo da si cist

So malwarebytes napraviv full scan, ne najde inficirani fajlovi.
Seuste ne mozam da otvoram taskmgr
Sepak, ti blagodaram.

So malwarebytes napraviv full scan, ne najde inficirani fajlovi.
Seuste ne mozam da otvoram taskmgr
Sepak, ti blagodaram.
otvori notepad pastiraj go textov i snimi go so nastavka .reg
posle klikni go dvapati pa na accept :

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"DisableTaskMgr"=dword:00000000

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"**del.DisableTaskMgr"=" "

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\system\]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"DisableCAD"=dword:00000000

JIGSAW фала сеа имам паинт во pc сеа ке испадне spam ама ајде да не барам зш има долги дискусии може некој да ми даде линк од avg 8.5 да симнам?

[Palancanac];2664344 напиша:
JIGSAW фала сеа имам паинт во pc сеа ке испадне spam ама ајде да не барам зш има долги дискусии може некој да ми даде линк од avg 8.5 да симнам?

линк

Decki mi treba pomos ama mn. mi e itno. imam file od 7.8 GB, i treba da go podelam na dva ili poveke dela. aj kazite programa i kako da go podelam file-ot.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom