Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
P

Princ

Гостин
Види во таск менаџер кој процес користи највише процесор/рам кога почнува да кочи.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Што може да е кај мене проблемот.......компјутерот ми кочи многу често во последно време,на секој пола саат скоро,проверив со антивирусите да не е некој вирус не ми најде ништо,што може да е фрката??
Мора да го рестартирам кога ке се укочи и ми иде на нерви така,ај помош.....:smir:
Може и да ти прегрева. Исчистени ти се убаво сите кулери?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Може и да ти прегрева. Исчистени ти се убаво сите кулери?
Ааааааај друже ме фати,не е пипнат од кога е купен и не ми кочел до сега ама баш ич,вечерва нешто почна да ме зеза.

Инаку ми беше уклучена само Кајгана и мсн-то ништо повеке...:toe:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Ааааааај друже ме фати,не е пипнат од кога е купен и не ми кочел до сега ама баш ич,вечерва нешто почна да ме зеза.

Инаку ми беше уклучена само Кајгана и мсн-то ништо повеке...:toe:
Друже ај земи отвори малку зачисти ги кулерите на процесорот и на напојувањето. Ако не си сиугрен што правиш не понувај.

Алтернатива: Земи направи Disc Cleanup и обавезно Disc Defragment со некоја пософистицирана програма или со самиот дефрагментер вграден во Виндовсот!

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Друже ај земи отвори малку зачисти ги кулерите на процесорот и на напојувањето. Ако не си сиугрен што правиш не понувај.

Алтернатива: Земи направи Disc Cleanup и обавезно Disc Defragment со некоја пософистицирана програма или со самиот дефрагментер вграден во Виндовсот!
Jas sakav da ja iscistam mojata centrala. Nema da bidam sigurna sto pravam, ali prasina trganje e, sigurno ne moze da utnam nesto ili?

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
..Прашање ..Дали е подобро да користам само еден browser ..пр.Мозила ..или нема везе ако корстам истовремено и Мозила и Опера ....?

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Jas sakav da ja iscistam mojata centrala. Nema da bidam sigurna sto pravam, ali prasina trganje e, sigurno ne moze da utnam nesto ili?
Како што ти кажа Ice, види по ПП ти пратив одлична програма со која ке можеш да го дефрагментираш компјутерот и да му направиш clean up. Исто така, земи отвори го и позачисти го малце и би требало да нема проблеми.

..Прашање ..Дали е подобро да користам само еден browser ..пр.Мозила ..или нема везе ако корстам истовремено и Мозила и Опера ....?
Се е до тебе, како тебе ти одговара. Јас на пр. никогаш не би користел два browser-a од проста причина што не ми треба. Доволна ми е само лисицата. Истото и ти го препорачувам, доколку немаш некоја посебна причина за користење на два browser-a.

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
Формат
Проблеми со рам
Вирус

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Нема некоја особена потреба од користење на два прелистувачи. Но и во исто време нема никаква разлика помеѓу користење на еден или три. Во зависност од потреба и што и како ти одговара :helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Дајте ми некоја програма да го дефрагментирам компјутерот....фала...:smir:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
ивица11111...
читај ја пораката или еве ти за превод
http://translate.google.com/translate_t#

едноставно..имаш оштетена инсталациона датотека...најди го истиот програм од друго место да го симнеш.

...или што е поневеројатно.....твојата конфигурација да има некоја хардверска некомпактибилност со тој софтвер.

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Ej ... Абе до што е работата до драјверот на графичката или до нешто др е ... кога разлистувам пример страници или некои игри од маме додека одам со скролот на доле како да ми сецка ... до што може да е ... инсталирав 3 драјвери ... и пак исто ? Ај некој нека ми помогне :P фала однапред

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom