Ф
Фил Ајви
Гостин
По ПП.programa za konvertiranje video vo mp3 fajl?ve molam:smir::pusk:
По ПП.programa za konvertiranje video vo mp3 fajl?ve molam:smir::pusk:
...ama na site linkovi mi pravi taka ...sepak ke go simnam povtornoинсталирај го одново,или пак тој линк за торентот не ти работи...ја сум сепак за нова инсталација....
Земи си uTorrent и нека ти дадат некој торент од Zamunda па види што ќе биде....ama na site linkovi mi pravi taka ...sepak ke go simnam povtorno
Додека бил упален го извади од струја? Веројатно не.еден многу смрден проблем ми се јави....DVD/rw то го вадев целосно,и секако,го извадив кабелот шо е за негово напојување...кога го враќав назат у куќиште,не го обележав кој кабел ми стоел претходно,и испадна дека имам 2 слободни конектори за двд ромот...ги буцнав едниот од нив,и двд ромот си работи,ама не можам да режам....го ставам другиот конектор,исто како да немам двд ром,не го наоѓа...а ја го извадив кабелот додека работеше компјутерот...можно ли е некако режачот да сум го заебал?
-значи чита цедања,се ок...само режачот е мртов....:nesvest:
Да си знаеш за друг пат, не се искорнува нешто додека работи РС.додека беше во струја го откорнав сата кабелчето,другото 4 пинско кабелче,коешто мислам дека е за напојување негово,и се рестартираше виндоусот....пробав со неро не бива,со 120% пак не бива....за сервис ќе почека боље време....а ми треба режач...се наоѓа за ситници
Несака со влечење на "позицијата" на почетокот ? т.е. Ќе кликнеш на леЊирот од лево што ти е тоа што ја означува точката на почеток на страната и без да го пуштиш лев клик влечеш надоле се додека не дојдеш до саканата точка на почеток.
Пробав и тоа ама не сака....уствари не ни можам да го фатам ленијарот:Несака со влечење на "позицијата" на почетокот ? т.е. Ќе кликнеш на леЊирот од лево што ти е тоа што ја означува точката на почеток на страната и без да го пуштиш лев клик влечеш надоле се додека не дојдеш до саканата точка на почеток.
Грдо објаснив али мислам ме свати што сакам да кажам
CONTROL PANEL - Regional and Language settingsЗошто не ми работи Alt+Shift комбинација за менување на тоа шо го пишуем? Како да проработи? ПОМОШ!!!!!