Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Ke moze li nekoj da mi pomogne...da mi kaze zosto koga simnuvam preku torent...ne mozam da simnuvam pravo mi pokazuva deka e simnato i e obelezano so crveno ako moze nekoj da mi pomogne fala...a ina4e koristam Bit Torent ...a moze i da mi predlozite koj program da go koristam

Ups napraiv mala greska namesto pp da pratam na janica12 prativ na stajler

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
инсталирај го одново,или пак тој линк за торентот не ти работи...ја сум сепак за нова инсталација....

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
инсталирај го одново,или пак тој линк за торентот не ти работи...ја сум сепак за нова инсталација....
...ama na site linkovi mi pravi taka ...sepak ke go simnam povtorno

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
еден многу смрден проблем ми се јави....DVD/rw то го вадев целосно,и секако,го извадив кабелот шо е за негово напојување...кога го враќав назат у куќиште,не го обележав кој кабел ми стоел претходно,и испадна дека имам 2 слободни конектори за двд ромот...ги буцнав едниот од нив,и двд ромот си работи,ама не можам да режам....го ставам другиот конектор,исто како да немам двд ром,не го наоѓа...а ја го извадив кабелот додека работеше компјутерот...можно ли е некако режачот да сум го заебал?
-значи чита цедања,се ок...само режачот е мртов....:nesvest:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
еден многу смрден проблем ми се јави....DVD/rw то го вадев целосно,и секако,го извадив кабелот шо е за негово напојување...кога го враќав назат у куќиште,не го обележав кој кабел ми стоел претходно,и испадна дека имам 2 слободни конектори за двд ромот...ги буцнав едниот од нив,и двд ромот си работи,ама не можам да режам....го ставам другиот конектор,исто како да немам двд ром,не го наоѓа...а ја го извадив кабелот додека работеше компјутерот...можно ли е некако режачот да сум го заебал?
-значи чита цедања,се ок...само режачот е мртов....:nesvest:
Додека бил упален го извади од струја? Веројатно не.
Чим чита цедиња сата/ата кабелот е добро наместен и веројатно е до ласерот. Тука најверојатно ќе треба сервис, пробај со различни програми за режање...

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
додека беше во струја го откорнав сата кабелчето,другото 4 пинско кабелче,коешто мислам дека е за напојување негово,и се рестартираше виндоусот....пробав со неро не бива,со 120% пак не бива....за сервис ќе почека боље време....а ми треба режач...се наоѓа за ситници:drk:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
додека беше во струја го откорнав сата кабелчето,другото 4 пинско кабелче,коешто мислам дека е за напојување негово,и се рестартираше виндоусот....пробав со неро не бива,со 120% пак не бива....за сервис ќе почека боље време....а ми треба режач...се наоѓа за ситници:drk:
Да си знаеш за друг пат, не се искорнува нешто додека работи РС.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Вака пред некој ден наместив во Ворд во Пејџ Сетап текстот од горниот крај на листот да е одалечен 0.5цм.....потоа кога пробав да го вратам не сакаше мислам се намести во Пејџ Сетап покажува демек е 2.54цм но на листот си почнува пак од најгоре.....пробав и со дифолт сетингс и тоа не бива....помош?

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Вака пред некој ден наместив во Ворд во Пејџ Сетап текстот од горниот крај на листот да е одалечен 0.5цм.....потоа кога пробав да го вратам не сакаше мислам се намести во Пејџ Сетап покажува демек е 2.54цм но на листот си почнува пак од најгоре.....пробав и со дифолт сетингс и тоа не бива....помош?

Несака со влечење на "позицијата" на почетокот ? т.е. Ќе кликнеш на леЊирот од лево што ти е тоа што ја означува точката на почеток на страната и без да го пуштиш лев клик влечеш надоле се додека не дојдеш до саканата точка на почеток.

Грдо објаснив али мислам ме свати што сакам да кажам :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Несака со влечење на "позицијата" на почетокот ? т.е. Ќе кликнеш на леЊирот од лево што ти е тоа што ја означува точката на почеток на страната и без да го пуштиш лев клик влечеш надоле се додека не дојдеш до саканата точка на почеток.

Грдо објаснив али мислам ме свати што сакам да кажам :)
Пробав и тоа ама не сака....уствари не ни можам да го фатам ленијарот:

[URL=http://img17.imageshack.us/my.php?image=79675761.png][/URL]

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Да не има некој идеја зошто не можам да апдејтирам ниту еден антивирус?

Имав проблеми со гаден вирус па го форматирав цел хард диск, инсталирав лиценцирана верзија на Касперски ама не можеше да направи апдејт, network connection error ми вели, а се е во ред со интернетот.
Истото ми го прави и со Nod32 и со avast professional.

1/x

Член од
18 февруари 2009
Мислења
31
Поени од реакции
2
Зошто не ми работи Alt+Shift комбинација за менување на тоа шо го пишуем? Како да проработи? ПОМОШ!!!!!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Зошто не ми работи Alt+Shift комбинација за менување на тоа шо го пишуем? Како да проработи? ПОМОШ!!!!!
CONTROL PANEL - Regional and Language settings

Чепкај внатре, ако знаеш барем малце англиски, ќе се снајдеш одма.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom