Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Како квалитетно ја заебале ти да знаеш, поштено, поштено....

Тој што ја зезнал, нека си ја среди работава и со кој памет ставил DEEP FREEZE бре?
епа нели оти барчетка ми игре на agame.com мислам дека има вируси на тие игри, но игре и на други страници и тој им ставил некој си : " Замрзнувач " за вирусе.:D:)

snowmen

The Rock
Член од
26 јануари 2009
Мислења
108
Поени од реакции
1
ima li nekoj maticna ploca JWELE da mi objasni dali moze na realtekot za muzika da se podesi eqvivilajzerot kako so sakam!
treble,bas...

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Дечки имам проблем

Имам home edicion xp и ми бара некој клуч за активирање

help :smir:

Член од
2 март 2009
Мислења
30
Поени од реакции
0
Шо е работава со новиов месинџер?

Неможам никако да се логирам...

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
епа нели оти барчетка ми игре на agame.com мислам дека има вируси на тие игри, но игре и на други страници и тој им ставил некој си : " Замрзнувач " за вирусе.:D:)
Епа сега нека им го врати и пак нека и го преинсталираат. Таа сама да се снајде и да го реши ова, тешко.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Шо е работава со новиов месинџер?

Неможам никако да се логирам...
Избриши cache-то на Internet Explorer, дај "ipconfig -flushdns" преку cmd. :smir:

Ако не сака тоа, незнам структурата на Vista... Барај некаде во Documents and Settings -> Application Data -> Messenger -> и таму ги избришај фолдерите со јузерите кои ги има. Ќе биде океј после. Така нешто беше на XP (незнам за Vista). :smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
@marTin..
2слика-ти пишува дека немаш инсталирано кодек за Quicktime player за да чита mp4.Слегни го кодекот и инсталирај го,би требало да биде.
1слика- ти пишува дека не го поддржува тој фајл т.е истото од погоре шо ти го пишав и те прашува дали да download-ира соодветна програма за гледање на истото.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
а зошто кога ќе го пишам тоа ми се појавува следново
Help?

и уште нешто адобе ридер симнав апдејт и нешто не го бива сега некоја постара верзија ако може да пуштите фала!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom