Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 септември 2008
Мислења
219
Поени од реакции
5
На Nod32 ми бара да внесам нов username и password.Како да го решам ова, има некој лек.Досега супер работеше, сега бара да го обновам.Ај на помош:)
http://for-ever.cn/nod32/ probaj gi zelenite,ako ne postoi opcija za promena na pass i user sekoj mesec(baras da ti dadat nov)http://www.eset.eu/download/ess-trial-form
http://www.eset.eu/trial-f
http://www.nod32.si/trial

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Браќа ПОМОШ ! ! ! Си ставив вцера виста и сеа нејке да ми го подигне XP а коа ке влезам преку вистата вика дека има XP ? ? ? :smir:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Да ве прашам како се пишуваше она run за да ги исклучам непотребните програми на startup?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Да ве прашам како се пишуваше она run за да ги исклучам непотребните програми на startup?
msconfig a исто и CCleaner ја има таа опција :wink:

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Браќа ПОМОШ ! ! ! Си ставив вцера виста и сеа нејке да ми го подигне XP а коа ке влезам преку вистата вика дека има XP ? ? ? :smir:
Чекај сега, си имал XP, па си инсталирал Vista (dual boot) или ? Објасни малце подетално дека вака ништо не би ми паднало на памет до што би можел да е проблемот :toe:

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
braka daj kazuvajte so e rabotava so komov
imam vista 64bit v4era ja instalirav i site drugi potrebni programi i
mi ostanaa uste 10gb na hardot i sea poleka poleka sam se polni i neam veke i4 mesto...
ve molam za pomos
абе не сум сигурен за вистата(на XP е 100% тоа), ама мислам дека е до System Restore-от...значи идеш десен клик на My Computer-->Properties-->и таму горе би требало да има System Restore..ке си ја одбереш партицијата и ке го намалиш просторот за Restore Points...би требало да е до тоа..па сеа..

П

Паган-др

Гостин
Ако може некој да ми каже по ПП како идеше тоа да направам за да се покаже дека лиценциран ми е Виндоусот. Ми треба за да инсталирам Windows Media Player.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Чекај сега, си имал XP, па си инсталирал Vista (dual boot) или ? Објасни малце подетално дека вака ништо не би ми паднало на памет до што би можел да е проблемот :toe:
Да имам уште XP ама инсталирав Vista на другата партиција и сеа го подига само Vista а не и XP :S:toe:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Да имам уште XP ама инсталирав Vista на другата партиција и сеа го подига само Vista а не и XP :S:toe:
Е сега, ќе ја избришеш вистата. Ќе научиш како се прави dualboot, па после инсталирај. Еве ти упатство, прочитај го внимателно.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Пред да се подигне виндовсот компјутерот ќе ти даде да избереш кој оперативен систем сакаш да го подигнеш. Ако не ти дава вакво нешто тогаш оди десен клик на My Computer -> Properties -> Advanced -> во делот Startup i Recovery оди на Settings -> во Time to display list of operating systems стави 10 секунди -> Apply......рестартирај го компјутерот и ќе ти покаже листа на ОС т.е. Windows Xp и Windows Vista...сега избери си кој сакаш и готово!!!!

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Сето ота го направив ама нишо . . . ке мозе некој да ми казе како да го вратам компјутерот за едно 12саати или 1 ден назад ? ? ? извинете сите со ве умарам:nesum:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Сето ота го направив ама нишо . . . ке мозе некој да ми казе како да го вратам компјутерот за едно 12саати или 1 ден назад ? ? ? извинете сите со ве умарам:nesum:
Ако мислиш да го вратеш компјутерот ден-два назад, а со тоа да ја снема вистата - се лажеш :) Ништо нема да постигнеш така, ти кажав јас како треба.

Е сега, ќе ја избришеш вистата. Ќе научиш како се прави dualboot, па после инсталирај. Еве ти упатство, прочитај го внимателно.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom