http://tinyempire.com/notes/ntldrismissing.htm#back2nofloppy
Па не мора да го форматираш заради името адд... оди Control Panel---> User Accounts Оr pick an acconunt to change доле има две сликички едната е Computer administrator a другата Guest ти кликни на administrator и ке видиш имаш Change my nameДа питам јас нешто...
Веќе 2 пат ми се случува кога форматирам компјутер и на крајот кога инсталацијата е готова нели излегува нешто презентација на Windows Xp и ти дава опција колку useri да отвориш. Проблемот е што некогаш ми излегува ова а некогаш НЕ! И кога ќе излезе веќе на desкtop кога одам Start стои user Administrator и сега не ми се исплаќа пак да го форматирам од ново заради ова. Од што може да биде да не ми излегува секогаш.
*Да надополнам оти не е до цд-то затоа што тоа ми се случи на 2 различни цд-а, на 2 различни верзии од Windows Xp.
E штом имаш бааѓи прекорачано почекај до 00.00 денес и проблемот ќе се реши сам по себе:wink:пишувам порака на скајп... ја праќам ама тоа тркалото до пораката цело време врти... значи не е пратена...
до интернетот е или до што?
а инаку денес ама порано се беше у реду...
користам адсл 10 гб, ама имам бааѓи прекорачено...
Сега ја има оваа опција Chance my name ама кога го имаш автоматски Administrator (кога не те прашал за user пред да стартува windowsot) неможеш да го сменаш, односно ја нема таа опција тогаш. И само со следното форматирање ќе можеш да го смениш името а вака неможе.Па не мора да го форматираш заради името адд... оди Control Panel---> User Accounts Оr pick an acconunt to change доле има две сликички едната е Computer administrator a другата Guest ти кликни на administrator и ке видиш имаш Change my name
NOD32 2.50Имам еден друг компјутер на кој сакам да ставам антивирус програма. Компјутерот има 256 МБ SDRAM, GeForce MX400, Intel Pentium 4 1.6 GHz, HDD 80 GB.
Кој од најдобриве антивируси би бил најкомпатибилен со оваа конфигурација (да не ми се закочува компјутерот после инсталирањето на антивирусот)? Јас пробав претходно со Нортон 360, но многу ми одземаше од РАМ меморијата
Инаку се мислам помеѓу bitDefender и Kaspersky.
Вчера симнав од торент експанзијата за wow, WotLK. 8GB, .iso фајл. Сум работел со исо фајлови и порано имам PowerISO, ама на ова ми дава ерор:
The file format is invalid or unsupported.
Чаре, или сум симнал заебан фајл?
П.С Фрлете некој добар торент за експанзијава![]()