Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Не ти треба Партитион Магиц........оди вака:

десен клик на My Computer -> Manage -> во делот Storage -> Disk Managment. Сега тука треба да то покаже 20Гб Unpartitioned Space......десен клик на него и Create Partiton!!!!!:helou:
Еве сега покажува Formatting. Изгледа ќе го биде.
Фала. :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Еве сега покажува Formatting. Изгледа ќе го биде.
Фала. :)
No problem!!!

1. Click Start | Run.
  2. In the Open box, type cmd to open a command prompt, and click OK.
  3. At the prompt, type msiexec.exe /unregister. Press ENTER.
  4. Make sure the SYSTEM account has full control permissions to the HKEY_CLASSES_ROOT key in the registry:
  5. Open your favorite registry editor.
  6. In the left pane, navigate to the HKEY_CLASSES_ROOT top level registry key.
  7. Click the Edit menu and select Permissions.
  8. In the Group User Names list, make sure SYSTEM is listed. If not, click the Add button and type SYSTEM in the box labeled "Enter the object names to select."
  9. Click OK.
  10. Click SYSTEM in the Group or User Names list and check the checkbox labeled Full Control under Allow.
  11. Click Apply and then OK.
  12. Close the registry editor.
  13. Restart the computer.
И сега да го направам ли ова?

Направи првин Restore Point и пробај нема што да загубиш...можеш само да добиеш т.е. да решиш еден проблем:helou:

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
imam kaspersky 09, najdov licenca no koga ja stavam mi vika ne moze so taa aplikacija da se otvori(da se stavi) probaj so druha aplikacija!
sto da napravam

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Luge, aj kazete mi kako online da si go skeniram PC-to? Tnx

Член од
1 февруари 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
Симни си некоја програма за анализа (од типот на everest home) направи тест и ќе ти покаже.
Фала многу:) наравив извештај и ми го покажа ова
DIMM1: 1 GB PC3200 DDR SDRAM
тоа значи дека имам DDR1. така????

Б

Бат Елохим

Гостин
кога го вклучувам компјутерот прво ми се покажува прозорче со: unable to load personal settings, после си стартува виндоусот, па после прозорче со error 32.

znае некој што ми се изреметило во компјутерот?

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
кога го вклучувам компјутерот прво ми се покажува прозорче со: unable to load personal settings, после си стартува виндоусот, па после прозорче со error 32.

znае некој што ми се изреметило во компјутерот?
Најверојатно ти фалат некои фајлови... по случајност или па имаш вирус кој предизвикал бришење на одредени фајлови.

How to repair error code 32.

По ПП ќе ти го пратам RegCure... би требало да ти заврши работа (ако не за ова, за друга работа со регистрите ќе ти се најде ) :toe:

Едит: Упсс... не ти е овозможена опцијата за праќање на ПП :/

Б

Бат Елохим

Гостин
Најверојатно ти фалат некои фајлови... по случајност или па имаш вирус кој предизвикал бришење на одредени фајлови.

How to repair error code 32.

Едит: Упсс... не ти е овозможена опцијата за праќање на ПП :/
ајде сега :) извини што два пати треба исто да праиш.

1/x

Член од
18 февруари 2009
Мислења
31
Поени од реакции
2
Здраво на сите. Имам еден проблем со мојот компјутер. Прво од некое USB некој ми донесе нешто што најверојатно беше вирус. Кога малку подолго ми беше активна конекцијата се дисконектираше, а потоа во task manager забележав еден процес кој не ми беше познат "vhost.exe", и го исклучив. Се беше во ред се додека не ја уклучив конекцијата повторно (и пак истото). Додека го исклучував процесот приметив и дека во network connections до мојата конекција се појавува нова со име "i-connect", морав и таа да ја избришам за да можам повторно да се реконектирам. Затоа што ми беше тазе форматирам повторно форматирав мислејќи дека се ќе се среди но се излажав и еве го повторно истото. Може ли некој некако да ми помогне.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom