Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
Вака, земи ја spyware terminator. Направи update и потоа еден full scan и види дали ќе најде нешто
Ја симнав, скенирав, најде 4 спајвери и ги избриша, па го рестартирав.
Го скенирав пак преку истата и не најде ништо, додека преку Malwarebytes повторно го најде истиот од претходно.
Сега C:\ не ми се отвора во нов прозорец но D:\ и E:\, да.
Пак го скенирав после нивното отварање и пак најде 2 спајвери, кои ваљда се активираат со влегувањето во D: и E: :nesum:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Ја симнав, скенирав, најде 4 спајвери и ги избриша, па го рестартирав.
Го скенирав пак преку истата и не најде ништо, додека преку Malwarebytes повторно го најде истиот од претходно.
Сега C:\ не ми се отвора во нов прозорец но D:\ и E:\, да.
Пак го скенирав после нивното отварање и пак најде 2 спајвери, кои ваљда се активираат со влегувањето во D: и E: :nesum:
Ти најверојатно имаш вируси во тие 2 партиции, затоа и форматирањето не помогнало :toe:

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Донлодирав 3 зонеаларма и тоа различни верзии ... и кога ја отварам инсталацијата ми се појавува ова

Имам Windows XP SP3 со скин виста (не е од мене инсталиран скинот туку со самиот Windows ... А пред да го форматирав ком можев да го инсталирам зонеаларпмот ... ај ако може некој да ми објасни или некој што има ХП да му дадам линк да донлодира па да проба дали ќе почне да се инсталира ...

Фала однапред :salut:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Донлодирав 3 зонеаларма и тоа различни верзии ... и кога ја отварам инсталацијата ми се појавува ова

Имам Windows XP SP3 со скин виста (не е од мене инсталиран скинот туку со самиот Windows ... А пред да го форматирав ком можев да го инсталирам зонеаларпмот ... ај ако може некој да ми објасни или некој што има ХП да му дадам линк да донлодира па да проба дали ќе почне да се инсталира ...

Фала однапред :salut:
Па ете ти пишува дека програмов работи само на VISTA (барем оваа верзија од програмов) а ти имаш ХР. Што те буни?

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
what da fuck?

истото ми го прави ако сакам да отворам и D:
шо мајка сака? ако одам преку интернет експлорер на пример, и ок, си отвара без проблем, ама зошто доаѓа до ова???

Attachments

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
what da fuck?

истото ми го прави ако сакам да отворам и D:
шо мајка сака? ако одам преку интернет експлорер на пример, и ок, си отвара без проблем, ама зошто доаѓа до ова???
И јас го имав овој проблем..ај провери у Run-->cmd и врати се до C: па пиши attrib и види дали ке имаш нешо како autorun.inf или n1detect.com. ако имаш пиши само на google:"how to delete..." и ке најдеш решение

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Колку РАМ, зима XP? Кога нема ништо уклучено..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
еј људи имам проблем,

тастатура ми се мрдна, буквете ми се измешани некои, како на пример ѕ и з не се кај што треба, мајмунчето и наводниците ми се измешани,

може тоа да се среди или е последица од мн огу играње стресни игри :D:D:D :)

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
да не знае некој каде може да се купи оригинал цд со Windows xp? и колку би чинело?

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
еј људи имам проблем,

тастатура ми се мрдна, буквете ми се измешани некои, како на пример ѕ и з не се кај што треба, мајмунчето и наводниците ми се измешани,

може тоа да се среди или е последица од мн огу играње стресни игри :D:D:D :)
Хехехе :) Само имаш активна друга кодна страница :)

Ако имаш XP, оди Control Panel -> Regional and Language Options. Одиш на табот Languages па кликаш Details. И сега тука во листата на јазици среди си ги тие шо ти требат. Ако немаш потреба да пишиш текст на некој друг јазик, доволни се English и Македонски. :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom