Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

eLemenTiX

//b00riS//
Член од
12 мај 2008
Мислења
313
Поени од реакции
8
C:\resycled\boot.com go imav ova ko ke otvoram C ili D. Go snimiv Malwarebytes' Anti-Malware i skenirav i mi go izbrisa vo C so mi bese i sega ko ke otvoram C mi vikat deka nemozit da go najdit dek e izbrisano ama pak ne se otvorat a pak vo D istoto se javuvat pak! Mi rekoja i NOD32 da go snimam ama pak nisto! nekoe care imate da ne go formatiram komp?
pozz
Прочити овде.
Можеби има решение.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
C:\resycled\boot.com go imav ova ko ke otvoram C ili D. Go snimiv Malwarebytes' Anti-Malware i skenirav i mi go izbrisa vo C so mi bese i sega ko ke otvoram C mi vikat deka nemozit da go najdit dek e izbrisano ama pak ne se otvorat a pak vo D istoto se javuvat pak! Mi rekoja i NOD32 da go snimam ama pak nisto! nekoe care imate da ne go formatiram komp?
pozz
Побарај го и симни го Disk Heal

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
pozz
Go snimav druze ama nemam pojma kako se korisitit mojs da mi pomognis? pozz
Де бе за ова да не се снајдеш?

Вака:

Горе наместо E ќе ставиш буквата од партицијата (C, D, E....) и ќе стиснеш на копчето FIX одма десно што е. Истово повтори го за сите партиции, после направи си рестарт на РС и толку.

Inspektorat

www.guliver_tip.bloger.hr
Член од
22 август 2008
Мислења
95
Поени од реакции
0
Де бе за ова да не се снајдеш?

Вака:

Горе наместо E ќе ставиш буквата од партицијата (C, D, E....) и ќе стиснеш на копчето FIX одма десно што е. Истово повтори го за сите партиции, после направи си рестарт на РС и толку.
Dobre de nemojt sekoj se da znajt aj da probam Fala!

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Имам sony vegas 9 проблемот е што кога ќе ставам неколку видеа за да направам едно некои видеа стануваат црвени и после не се гледаат. До што може да биде проблемот?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Имам проблем, со БС Плеер односно ко ке сакам да пуштам музика ми излегвит едно друго прозорче, а на него има напишано некој текст и има да стегнеме на три опции:
Continue, Sent error report, Close.
Јас стегнав на првото и на последното ама за џабе, а на она средноно не стегнав. Ако може помош, ама со попрости зборови оти не се разбирам многу.
Позз фала однапред.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Имам проблем, со БС Плеер односно ко ке сакам да пуштам музика ми излегвит едно друго прозорче, а на него има напишано некој текст и има да стегнеме на три опции:
Continue, Sent error report, Close.
Јас стегнав на првото и на последното ама за џабе, а на она средноно не стегнав. Ако може помош, ама со попрости зборови оти не се разбирам многу.
Позз фала однапред.
Најпросто, избриши го и инсталирај ново

P

Princ

Гостин
2 мислења избришани.
Нема крак ни за касперски ни за играта со тарзан на линукс.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Да го инсталирам одново? Комплицирано е ??
Ак мојш подобјасними на профил да не ни бришат мислања. :)
Ама ако е комплицирано :):):)
Еве ти Revo Uninstaller, со него ќе го избришеш бсплеерот. Од тука симни ја FREE верзијата и шибај :)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Имам проблем

Форматирав hp 550 lap top и кога почнав да инсталирам програми ми блокира .... го рестартирав и не креваше xp и пуштам setup пак ама не го гледа хардот ( партиците ги нема и вика некој ерор демек немало хард ) :nesum:
а ако одам да одберам boot гледа дека е врзан диск

help

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Имам проблем

Форматирав hp 550 lap top и кога почнав да инсталирам програми ми блокира .... го рестартирав и не креваше xp и пуштам setup пак ама не го гледа хардот ( партиците ги нема и вика некој ерор демек немало хард ) :nesum:
а ако одам да одберам boot гледа дека е врзан диск

help
Симни disk heal, partition manager па види дали ќе средиш со нив

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom