Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
вака,користам миранда им-програма за четување..ама кога ја инсталирам не ми дава опција да пратам пораки :Ѕ.Дали е оти порано ја имаф програмава па ја избришав и сега нејке неш? ако знае некој плс нека ми каже

вака,користам миранда им-програма за четување..ама кога ја инсталирам не ми дава опција да пратам пораки :Ѕ.Дали е оти порано ја имаф програмава па ја избришав и сега нејке неш? ако знае некој плс нека ми каже
пробај унунсталири ја со Revo ununstaler и пак ја инсталири:smir:

го инсталирав sp3 и ми се појави следново
Service Pack 3 Setup cannot update a chacked (debub) system with a free (retail version ov sp3, or vice versa.
ПОМОШ?

Пробај со ова: regedit во run и HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion, и кај CurrentType, пиши Checked ако пишува Free или пиши Free ако пишува checked.

Синоќа инсталирав Linux Ubuntu на PC-то и сега ја ставив Кантер Страјк 1.6 (ја имам на CD ама на Copy-Paste е) и ја ставив во My Documents ама кога пробав да го инсталирам пачот V23B ми вика дека неможе да ја пачува во My Documents. Е сега прашањето ми е, пошто гледам дека на Linux-ов нема C и D како на Windows ако може некој да ми каже каде ја префрлам за да можам да ја пачувам. Инаку играта ми работи се е ок со неа...Фала:toe::kafe:

Имам еден мал проблем...Ми сецка кантерот дали е тоа од интернетото или од играта ??

Имам еден мал проблем...Ми сецка кантерот дали е тоа од интернетото или од играта ??

Зависи... може и да е до самиот сервер на кој што играш. Значи причини за сецкањето се:

- Слаба конфигурација
- Слаб интернет
- Слаб сервер (на кој што играш кантер)

Можеби и у компјутер ти се наоѓа по некој вирус кој исто така би можел да напраи некоја збрка.

Па имам 512 рам мислам дека е доволно..а играм на кајгана серверите а интернетот ми е од Телекабел...а за вируси не сум сигурен..:toe::toe::toe:

Па имам 512 рам мислам дека е доволно..а играм на кајгана серверите а интернетот ми е од Телекабел...а за вируси не сум сигурен..:toe::toe::toe:

Абе не е само до рамот. Има и други делови што влијаат на брзината. Земи инсталирај ја одново, и види.

Ае Ке Пробам...а мозе некој Линк да ми даде да ја Downloadiram.. ???

Ае Ке Пробам...а мозе некој Линк да ми даде да ја Downloadiram.. ???

Пушти ја со ботови, ако не ти сецка тогаш е до интернетот и/или до серверите каде што играш.
Ако ти сецка и со ботови, смени драјвери за графичката.

Имав некој проблем со фотошоп, незнам ни сам што беше и му лупнав реинстал на програмот..

И од тогаш несака да ми го инсталира:( Симнав друг фотошоп али пак ништо:(

А и пробав со повеќе анисталери како Your Uninstaller Total Uninstall..

Помош:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom