Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова што си го пишал, се прави кога компјутерот сам се РЕСТАРТИРА и се појавува она dont send блабла... А кај него не се појавува бсод, туку компјутерот директно се исклучува

Точно!!!!!!!!!!!:icon_surp

Едит: Утре доаѓа електричар да ја провери струјата па ќе видиме што ке биде!!!!!!!!!!

windows activation

imam uste 20 denovi do activacija na windowsot. Kako da go deaktiviram windows aktiviranjeto?

Не BIOS,BSOD (Blue screen of death)

Пробај фати скриншот од тоа,ќе бидеш хакер на годината! ^-^

Упсс... моја грешка било... не сум видел убаво. Мене ми се виде BIOS :/

јас ке фанам само кажејте дека да одам за да дојдам до тава BSOD:vozbud::vozbud:

Тимче, отвори го компјутерот, најди ја онаа тенка плочка ( рам меморијата ) и извади ја. После пак ја стави, 99.99 % нешто ќе зафркнеш и кога ќе го вклучеш компјутерот за некоја минута ќе ти се појави бсод. Ти, дигиталниот врака и чекај :vozbud:

Тимче, отвори го компјутерот, најди ја онаа тенка плочка ( рам меморијата ) и извади ја. После пак ја стави, 99.99 % нешто ќе зафркнеш и кога ќе го вклучеш компјутерот за некоја минута ќе ти се појави бсод. Ти, дигиталниот врака и чекај :vozbud:
и струја ке ме отепа:pos2::pos2:кој ке одштрафува сега мрза ме ама ке најдам 100%
Edit: најдех нешто видејте
bsod.jpg

BSOD-0p6b.png

Bsod_nt.jpg

bsod-full.png
google.com

Имам еден мал пболем со интернетов. Имам дома кабловски интернет и кејблетел, сега земав и лап топ и го поврзувам на него кабелов и имам се, мрежа миранда тие глупости но неможам да имам инернет. Се јавив кај нив и ги прашав па ми рекоа да поднесам некое барање за смена на мас адресата па да чекам и тие глупости. Од некој други разбрав дека го правеле тоа со некое клонирање на адресата или незнам што. Ако може да помогне некој 1 недела да го терам вака додека да земам рутер. Позз

Проблем: svchost.exe

имам проблем со овој процес, зошто кога ке уклучам такс менаџер svchost.exe е уклучено по 6 пати или повејќе и дали е тоа нормално..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom