Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Инсталира ли нешто во последно време?
Последно што инсталирав...мислам што се сеќавам пред да почне ова да излегува беше StyleXP но потоа го деинсталирав, нешто не беше во ред програмата и фалеше нешто и ја избришав од секаде но пак се појавуваше овде доле до часовникот кај што е. И со онаа програмката Myuninstal пробав и ја немае и таму ни во контрол панел...но долу сеуште ја има кога стартира....ова проблем да не ми прави?

Инаку пробав и со она од START>RUN... ама не се снајдов, не го најдов точно ова....Која од сите да дештаклирам? Убаво се најдов .е штракнав старт+ран+мсконфиг....и таму стартуп но внатре не разбрав кое да дештиклирам! Може да сум глупа или ќорава...но не видов!

И сега?:pipi:

Последно што инсталирав...мислам што се сеќавам пред да почне ова да излегува беше StyleXP но потоа го деинсталирав, нешто не беше во ред програмата и фалеше нешто и ја избришав од секаде но пак се појавуваше овде доле до часовникот кај што е. И со онаа програмката Myuninstal пробав и ја немае и таму ни во контрол панел...но долу сеуште ја има кога стартира....ова проблем да не ми прави?

Инаку пробав и со она од START>RUN... ама не се снајдов, не го најдов точно ова....Која од сите да дештаклирам? Убаво се најдов .е штракнав старт+ран+мсконфиг....и таму стартуп но внатре не разбрав кое да дештиклирам! Може да сум глупа или ќорава...но не видов!

И сега?:pipi:
И сега послушај го Корун и кога ќе го отвориш тоа стартап сликај го екранот и ќе ти кажеме што треба да се отштиклира а што не.

(знаеш да сликнеш нели :))

Не досега не ми било потребно да сликам нешто...мислам на компјутер...:kesa:..не знам како се прави тоа:kesa:...знам имаше нешто на тастатурата ама мојата е германска ништо не разбирам само помнам од оние англиските кое копче кај се наоѓа:nesum:
А и тоа прозорчето си е прозорче во стар ап сите штиклирани работи не излегуваат на еднаш...
Фала за помош
Ајде кажувај сега како се слика...без фотоапарат :wink:

Print Screen од тастатура па отвораш Paint и таму ќе и направиш paste на сликата, a тоа се прави со ctrl+v (цртл и в) и после ќе одиш во сејв ас и ќе ја зачуваш на десктоп... потоа ќе ја ставиш сликата на
attach.gif
копче кое се наоѓа во напреден уредувач или ќе одиш на http://pic.mkd.net/ и ќе ја хостираш и од таму ќе направиш десен клик на сликата copy image location или копирај ја локацијата на сликата и паст на линкот
insertimage.gif
и тоа е тоа :)

При одредено време рботење целиот систем ми се укочува.Не се исклучува туку се е како смрзнато ништо не работи додека не го рестартирам на сила.Ве молам помагајте.Давајте некој совет што да правам
може имаш проблеми со процесорот
можно е да прегрева

Ти па ти па ептен глупа ме направи со тоа цтрл и в...не сум чак толку тупо хахахаха
Готово сликав насмеани се сите....еве сега ке ги качам овде и да видиме шо ке биде
Дештаклирав стајл икс пе бај д уеј.....но не рестартирав..така да....
slika1.bmp

slika2.bmp

index.php

:smir:

Ко да не излегоа сликве или така ми се чини?
Ох... ајде сега линкови од сликите ке пратам вака има да чекам десте века....
Еве првата, втората и третата

Дремка ме фана....:vozbud:

Ти па ти па ептен глупа ме направи со тоа цтрл и в...не сум чак толку тупо хахахаха
Готово сликав насмеани се сите....еве сега ке ги качам овде и да видиме шо ке биде
Дештаклирав стајл икс пе бај д уеј.....но не рестартирав..така да....
slika1.bmp

slika2.bmp

index.php

:smir:

Не се гледаат сликите.
Ај оди од тука и закачи ги на ист начин.

И овде погоре над тебе кај што ги качив не се гледат?

Па да де, отидов ама нели не знам што да дештиклирам, та сликав и ќе ми кажевте кое да дешиклирам...:back:

Oтиди тука и аплојдирај ги пак сликите. па после дај ни ги... не се гледаат таму кај што ги аплоадира, тоа корун ти кажува...:smir:

Па да де, отидов ама нели не знам што да дештиклирам, та сликав и ќе ми кажевте кое да дешиклирам...:back:

Абе мислев за сликите да ги стаиш на форумов како што треба, не вака да ги симнувам на РС, па уште и да чекам по 30 сец. за слика :pos:

Иди тука стај ги сликите, копирај го тоа DIRECT (најдоле) и донеси го тука, само линкот, не се замарај многу. Ајде, работи нешто :)

P.S. Сликите пак отвори ги у PAINT и коа ќе идеш на SAVE AS обавезно одбери JPEG file format, да не се BMP пошо зафаќаат по 1-2 МВ една слика!

Pomos

A mojt nekoj da mi pomognit za Windows Movie Maker zs nemozam da vmetnam video, ko ke stam sliki nemozam da stegnam play i nemozam ni da memoriram!ustvari mi izlegvit da ne tupam mn Class not registered

Ај се наспав...сега со чиста глава ке видиме шо ке напраиме...еве зошто не сакало да се закачи мајката гооооолема била сликата....ауууууууууууу гора...
Ете така сега ги закачив на спиралкава...моментално се лепат на тоа сајтот што ми го дадовте....аууу што линкови испаднааа ајд ова да копнам вели за форуми било кекекеке

Ај сега да видиме....шо бидна?!:pipi:

Attachments

• slika 1.jpg
    slika 1.jpg
    167,6 KB · Прегледи: 9
  • slika2.jpg
    slika2.jpg
    164,6 KB · Прегледи: 5
  • slika 3.jpg
    slika 3.jpg
    170,3 KB · Прегледи: 5
Статус