Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Борис, незнам зошто воопшто се замараш со тулбари со сомнително потекло.

Удри анинстал на се, симни си ACE mega codec pack и инсталирај го на proffesional edition нема што неможе да отвори.

Борис, незнам зошто воопшто се замараш со тулбари со сомнително потекло.

Удри анинстал на се, симни си ACE mega codec pack и инсталирај го на proffesional edition нема што неможе да отвори.

Добро бе Шуше ти ко што ке речиш... :)
Тулбаров јак е вкрај иначе ај пробај го па кажи минус...

Ај некој ако може и сака да ми каже како да направам да не ми се појавуваат тие ’реклами’ како you`re the 999’999’999 visitor и тн., знает веќе за што зборам.

Фала

Ај некој ако може и сака да ми каже како да направам да не ми се појавуваат тие ’реклами’ како you`re the 999’999’999 visitor и тн., знает веќе за што зборам.

Фала

Немојт, тие ти се составен дел од сајтот, како сакаш да ги шутнеш. Освен ако не наместиш да ти се отвараат страните без ниедна слика и чуда т.е. само текст да имаш на страните (не го сакаш ова, веруј :) )

А ако мислиш за оние што се појавуваат во посебни прозорчиња од време на време, IE7 и Firefox 3 си имаат таканаречен POP-UP BLOCKER и ги блокира 80-90% од таквите работи, значи 1-2 ако ти се појават, ништо страшно.

hmm, na bratucetkami nesto ja maci, i ja neznam kako da napravam eve nekoj ke pomogne?
Na windows live messenger saka koga sluse pesna da i ga pise gore na topicot e sega toa znam deka e lesno ama koga oklucuva windows media player i odi Tools > Plug-ins >Windows live msn e toa go nema kaj nea i neznam kako na drug nacin bi se pojavila muzikata da pee, pa probav slegnav od net drug windows media player i probav pak nema Plug-ins, aj koj znae od kaj da simnam windows media player kaj sto ke mozam da glede pesnite na msn da im gi pisuva sto gi slusa
Fala odnapred mnogu:helou:

Фала

Ако користиш Firefox, симни го Adblock Plus. Рестартирај после инсталација, и на секоја слика/анимација што те нервира на било која страна оди десен клик -> Adblock Image (меѓу последните опции). Над/под секоја флеш анимација ќе ти се појави едно мало јазиче Block, кликни го ако сакаш да ја отстраниш анимацијата од страната.

ХЕЕЕЛП
инталирав Виста ( колку за проба ) и сега компјутерот не може да ја препознае графичката, само ми покажува дека имам Standard VGA Controler и неможам да инсталирам никаков драјвер...
btw графичката ми е Nvidia G-Force 8400 GT

ХЕЕЕЛП
инталирав Виста ( колку за проба ) и сега компјутерот не може да ја препознае графичката, само ми покажува дека имам Standard VGA Controler и неможам да инсталирам никаков драјвер...
btw графичката ми е Nvidia G-Force 8400 GT

www.nvidia.com

Оди таму и симни си драјвери за виста :toe:

www.nvidia.com

Оди таму и симни си драјвери за виста :toe:

Зар мислеш не го испробав тоа, си симнав драјвери инсталирав
и како ништо да било, ја нема графичката, а во Device manager го покажува тоа Standard VGA Controler...

Зар мислеш не го испробав тоа, си симнав драјвери инсталирав
и како ништо да било, ја нема графичката, а во Device manager го покажува тоа Standard VGA Controler...

Избриши ги сите претходно инсталирани драјвери од графичката преку add/remove programs. После оди во device menager и таму избриши си ја графичката. Напрај си рестарт и после инстлирај ги пак драјверите што си ги симнал од NVIDIA.

hmm, na bratucetkami nesto ja maci, i ja neznam kako da napravam eve nekoj ke pomogne?
Na windows live messenger saka koga sluse pesna da i ga pise gore na topicot e sega toa znam deka e lesno ama koga oklucuva windows media player i odi Tools > Plug-ins >Windows live msn e toa go nema kaj nea i neznam kako na drug nacin bi se pojavila muzikata da pee, pa probav slegnav od net drug windows media player i probav pak nema Plug-ins, aj koj znae od kaj da simnam windows media player kaj sto ke mozam da glede pesnite na msn da im gi pisuva sto gi slusa
Fala odnapred mnogu:helou:
Nikoj ne mi dava pomos?:nesvest:

Знае ли некој од вас програм за да можам кога ке го конектирам мобилниот на лап топот да имам интернет?? Имам цд од мобилниот и има една програма ама таа е само да можам да ѕвонам преку лап топот и да ги примам повиците на него, ама неможам никако да добијам интернет...Има некоја финта или треба програма за ова?:toe:

Плс ХЕЛП !! Го избрисав Драјверот за Аудио и сеа неможам да слушам никаков Звук од мојот ПЦ...ако има некој да помезе арно ак не мозам да литам некаде :D

Плс ХЕЛП !! Го избрисав Драјверот за Аудио и сеа неможам да слушам никаков Звук од мојот ПЦ...ако има некој да помезе арно ак не мозам да литам некаде :D

Кажи што звучна картичка имаш па ке можеме да ти помогнеме вака само со ХЕЛП ништо не бива...Расчепкај се таму види што звучна имаш и пиши за да може да ти дадеме драјвери..А провери и ако имаш цд-иња од компјутерот сигурно ги има на некое цд драјверите, најверојатно на цд-то за матичната плоча...:toe::toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom