Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Совет ве молам!!!
Вака сега, сакам да инсталирам Linux Ubuntu 8.04.1 desktop и го даваат за download од нивната официјална страна да го симнеш без пари...Ме интересира колку е безбедно да го симнам од таму, кои програми работат на него, дали ке можам драјверите за хардверот што се за XP само(мислам) да ги инсталирам на него и такви работи...Некој ако го користи или некогаш го користел нека помага...Јас сум го користел Edubuntu ама околу 2-3 дена кога ни ги ставија тие компјутерите од Владата што се и работат на оваа верзија Edubuntu. Која е разликата помеѓу двата? На страната пишува дека може да работи на мојава машина, вие што ке кажете? И најважното, ако може некој да ми каже како се инсталира (по можност со слики) Благодарам Однапред!!!!
Еве што компјутер имам:
Intel Pentium 3.0Ghz
1 GB RAM
GF 7300 LE
Едит: Најдов слики како да го инсталирам а исто така пишува дека можам да го користам на овој компјутер...:pos2::pos2::pos2::pos2:
ми треба помош околу програмчето folder lock незнам како да го оклучам ми бара некоја шифра ај ако знае некој нека ми пише однапред му благодарам:smir::smir:
Која шифра си му ја ставил, таа емомци чаре:helou:
Имам еден голем проблем! Вака:
Еве 2-3 дена кога сакам да исклучам ПЦ-то идам нормално она Старт-Турн офф и после комп. се рестартира и никако да се исклучи, веќе 5-6 пати го гасам со вадење на кабелот од струја. Инаку имам виндоус ХП СП2 и ништо необично не сум работел во последно време, ниту имам инсталирано нешто ново, користам АВГ 7.5 и Спуваре Доктор.
ЕДИТ: Ми текна да пробам со Систем Ристоре ама коа да го отворам и оно нејке да се отвори, кликам на него уопште не реагира.
Фала однапред!!!![]()
Која шифра си му ја ставил, таа е![]()
Eпа ако не си ставил воопшто стави му една по твој изборне сум ставил шифра , кога ја оклучувам програмата односно иконата ми бара шифра![]()
Хах тебе ти бара регистрација ти поминал трајалот на програматаеве како писува момент сано да ја ставам сликата
http://img359.imageshack.us/my.php?image=44171602ot3.png
поголема слика никако не мозев да ставамнезнам дали ке се види нешто
ама види друзе усте кога го инсталирав вака ми писува не сум го користел ама баш ич![]()
Реинстал на што?