Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Sakash da kazesh deka treba racno da gi izbrisham?
Не си многу по компјутериве изглеа...
Најди го истиот програм преку торент, симни го така и таму имаш крак или сериски број или нешто такво, ќе си го регистрираш и терај работа

Член од
25 јуни 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Trojancite i crvite ke si gi iscistis so Kaspersky 7Internet Security i ne stavaj 2 atni virusa za da ne ti se puni virusi neli 1 sekogas e dovolen. Kasper 7 internet security e fenomenalno dobar. - The chosen one - Taa poraka so ti ja dava deka nasol nekoi crvi e u stvari poraka so sam ja generira za da se registriras i toa e problem so ti iskocil otkako si go instaliral toj doktor. BEST SOLUTION FORMAT C:/q yes :D

Член од
13 мај 2008
Мислења
239
Поени од реакции
4
Trojancite i crvite ke si gi iscistis so Kaspersky 7Internet Security i ne stavaj 2 atni virusa za da ne ti se puni virusi neli 1 sekogas e dovolen. Kasper 7 internet security e fenomenalno dobar. - The chosen one - Taa poraka so ti ja dava deka nasol nekoi crvi e u stvari poraka so sam ja generira za da se registriras i toa e problem so ti iskocil otkako si go instaliral toj doktor. BEST SOLUTION FORMAT C:/q yes :D
ej ne tresi gluposti kaspersky nagoa samo virusi i slicno a Spyware Doctor naoga i nekoj tojaci so se nevidlivi za kaspersky imam provereno ja ja koristam ovaa kombinacija :nesum:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
ej ne tresi gluposti kaspersky nagoa samo virusi i slicno a Spyware Doctor naoga i nekoj tojaci so se nevidlivi za kaspersky imam provereno ja ja koristam ovaa kombinacija :nesum:
Касперскиот во некој случај е многу добар анти вирус програм, ама со нод32 неможе.

Член од
13 мај 2008
Мислења
239
Поени од реакции
4
Касперскиот во некој случај е многу добар анти вирус програм, ама со нод32 неможе.
Ne moze nod 32 e za nijasa poslab od kaspersky nod e podobar oti ne go koci kom a kaspersky za trojaci i virusi i sl e zver i sea so ispaga voj kaspersky 8 2009 toj ke bide cudo,kaj nod 32 ima edna mana so propusta virusi kako lud i koga ke skeniras ke ti gi najde a kaj kaspersky ako fatis virus ili sl odma ti kazuva deka imas i odma delite

Член од
15 мај 2008
Мислења
77
Поени од реакции
2
Ako moze nekoj da mi pomogne da setiram account na Outlook. Sakam na 2 kompjutera da go ima istiot account i da gi ima istite mailovi vo isto vreme. Ako moze nekoj da mi pomogne bi bil blagodaren pozz.

P

Princ

Гостин
Чоузен уан, ти го избришав мислењето (како што ќе ти го избришам и ова) и мислењата на оние што ти кажуваа. Прочитај ги правилата на форумот, на кои се имаш согласено кога се регистрираше. Инаку немаше да бидеш регистриран...

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Ako moze nekoj da mi pomogne da setiram account na Outlook. Sakam na 2 kompjutera da go ima istiot account i da gi ima istite mailovi vo isto vreme. Ako moze nekoj da mi pomogne bi bil blagodaren pozz.
Не можиме вака да ти помогниме без податоци за серверот. Само можи да ти кажиме: Оди Tools -> Account, па потоа ќе одиш Add Account.

Најчесто сите email сервери кои подржуваат POP или IMAP пристап имаат упатства за подесување на најкористените маил клиенти. Види побарај упатство на маил серверот кој го користиш или пак постирај ги податоците за серверот па ќе ти помогнеме . :)

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Porano CD injata gi rezev za 9 10 minuti sega gi rezam za 3 minuti(so 7800kb/s).
Koja e optimalna brzina za rezenje na CD-inja?

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Porano CD injata gi rezev za 9 10 minuti sega gi rezam za 3 minuti(so 7800kb/s).
Koja e optimalna brzina za rezenje na CD-inja?
DVD: 16x Read | 8x Write
CD: 52x Read | 48x Write

Бај д веј, денеска ми се стопи едно DVD додека режев. :uvo:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
DVD: 16x Read | 8x Write
CD: 52x Read | 48x Write

Бај д веј, денеска ми се стопи едно DVD додека режев. :uvo:
Не купувај више такви DVD :)

За CD многу е 48х режање. Не ти прават многу разлика 3-4 минути за квалитетно изрежано CD. Тоа ќе си се срежа, ама за некое време ништо живо (ни Чак Норис) нема да може да го прочита цедето. За DVD режање на 8х преку сила. 4 си е таман.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Moже ли некој да ми даде линк од каде можам да го слегнам
No Steam Patcher за кантер страјк 1.6?
Сакам да пробам да направам сервер, па прочитав на една страна дека ми треба и ова, а никаде неможам да го најдам се утепав од гуглање и по торенти и пак ништо. Помагајте ве молам.
KORUN можеш да ми помогнеш околу ова? Извини вака што те мачам.
Ако знае и некој друг нека пише, помош од сите прифаќам.
:pos2::pos2::pos2:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Таленту скролај нагоре и има една иконка од кантер, клик на неа и ќе се снајдеш.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Таленту скролај нагоре и има една иконка од кантер, клик на неа и ќе се снајдеш.
Јас тоа го проверив уште пред да го напишам постот и да побарам помош, ако тоа "горе" ми помогнеше нешто немаше ни да барам помош од некој овде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom