Го финализираш дискот?Едно прашање може и ќе биде глупо .
Имам ДВД режач TSSTcorp CD/DVDW SH-S182D [CD/R/RW]
Проблемот е тоа што режам на пример едно cd филм или музика не е важно и се ок , цедето си е нарежено , и сега кога го вадам цедето и после пак го ставам во двд то на пример да го гледам филмот , воопшто не го чита F:/ is not accessible. Incorrect Funkcion. А кога цедето го ставам во двд или во друг компјутер најобично го чита . Па ако знае некој и може нека ми каже што е проблемот и како да го поправам .
Катастрофа плочасакам да купам нов ком. дали ова е добра конфигурација
плоча (msi -k9n neo v2) така нешто беше
процесор amd atnlon64 4200+ dual core
1GB RAM DD2 kingmay/800mhz
HDD 160GB SATA (16MB CACHE)
МОНИТОР 19"
ГРАФИЧКА 7300LE 256MB DDR2
DVD-RW LG И ДА НЕ НАБРОЈАВУМ ПОВЕЌЕ
Види дали е штиклирано allow multisesion. Некои двд плеери не ги читаат дисковите со multisesionЕдно прашање може и ќе биде глупо .
Имам ДВД режач TSSTcorp CD/DVDW SH-S182D [CD/R/RW]
Проблемот е тоа што режам на пример едно cd филм или музика не е важно и се ок , цедето си е нарежено , и сега кога го вадам цедето и после пак го ставам во двд то на пример да го гледам филмот , воопшто не го чита F:/ is not accessible. Incorrect Funkcion. А кога цедето го ставам во двд или во друг компјутер најобично го чита . Па ако знае некој и може нека ми каже што е проблемот и како да го поправам .
toa isto mi go pokazuvase i na mene. samo simni si XOFT SPY i problemot e resen (nema poveke da ti dosaga). pozz i pisi so napraj,a ako nemozes da najdes verzija so kod(krakuvana) pisi lp.А иначе имам уште еден проблем, што незнам како да го решам.
Ако добро те разбрав, стиснато ти е копчето Insert од тастатурата и кога пишуваш буква во средина на збор, наместо само да ја допише, буквата се пишува и автоматски ја брише таа после неа.Imam vakov problem i neznam kako da go resam. Vo word na primer pisuvam "antea", a treba da napisam "aneta", i sega znaci jas sakam samo da go izbrisam t-to za posle e-to da stavam t, ali kaj mene ne go brise samo t-to tuku i toa -ea. Neznam dali me sfativte sto sakam da kazam ali drugcije ne mozam da objasnam. Isto taka koga pisuvam "firma", i-to mi go prefrla vo -e. Kako da gi resam ove problemi?
Ja ko sto go svakjam treba da iskljucis Spelling & GrammarImam vakov problem i neznam kako da go resam. Vo word na primer pisuvam "antea", a treba da napisam "aneta", i sega znaci jas sakam samo da go izbrisam t-to za posle e-to da stavam t, ali kaj mene ne go brise samo t-to tuku i toa -ea. Neznam dali me sfativte sto sakam da kazam ali drugcije ne mozam da objasnam. Isto taka koga pisuvam "firma", i-to mi go prefrla vo -e. Kako da gi resam ove problemi?
Ова е 3 години стара дупка, напрај Windows Update и се ке биде во ред.Mi treba hitna pomosh!!! ova go pisham vo vreme od 60 sec. go formatirav c:/ go skenirav od virusi od spyware, sve iscistiv i pak mi izlegvat ovie... ako mozi nekoj neka mi pomogne...
a ona vo vtoriot ekran Message e sekogash razlicno, kako na primer celo vreme izlegva Remote Procedure Call service terminated unexpectedly... ako imate nekoe care brzo kazvajte zas ne mozam da mrdam so kompjuterov