Имаш во Анхоч марамици за чистење ЛЦД, 130 денари мислам дека беше пакување.Некој да ми даде совет со што да го исчистам мониторов? Се работи за лцд.. :smir:
Скоро во секоја продавница за хардвер има такви марамици со некоја наводно специјална течност, дури и во Тинекс имам видено.Некој да ми даде совет со што да го исчистам мониторов? Се работи за лцд.. :smir:
Купи си сретство за чистење монитори S-BOX, имаш и многу убаво марамче внатре, околу 300 ден. е комплет, ама многу време трае.Некој да ми даде совет со што да го исчистам мониторов? Се работи за лцд.. :smir:
Имаш во Анхоч марамици за чистење ЛЦД, 130 денари мислам дека беше пакување.
Скоро во секоја продавница за хардвер има такви марамици со некоја наводно специјална течност, дури и во Тинекс имам видено.
Фала ви на сите, иначе Корун каде можам да го најдам ова S-BOX?:smir:Купи си сретство за чистење монитори S-BOX, имаш и многу убаво марамче внатре, околу 300 ден. е комплет, ама многу време трае.
Аман бе пак ли сакаш да му ебеш мајката? Барем да имаше некои асални делови.. ама од тој процесорот што ке извадиш жити се??Зедов ASUS P5KPL-AM IN/ROEM/SI матична,сега сакам да ми кажите како да го оверкокувам процесорот дека не можам да се снајдам со новиот биос.
Не ти доаѓа тебе памет?Зедов ASUS P5KPL-AM IN/ROEM/SI матична,сега сакам да ми кажите како да го оверкокувам процесорот дека не можам да се снајдам со новиот биос.
Значи ти вика дека немаш драјвери за ЗВУЧНАТА, а ти му инсталираш драјвери за ГРАФИЧКАТА :uvo:Помош!!!
Почна вака: Sound Recorder cannot record because a sound device is not installed.......Add hardware.
Пробувам да инсталирам Software Driver и ми вика вака:
The Sofrware you are installing for this hardware> NVIDIA Ge Force 9400 GT has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP.
Разбирам што пишува ама појма немам што да правам...хеееееелп...:nesum:
Да, со звукот имам мака... а тоа што инсталирам искрено појма немам...шпанско село, некое ќере се најдуе?:nesum:Не ти доаѓа тебе памет?
Стисни на М и ќе се оверклокува.
Значи ти вика дека немаш драјвери за ЗВУЧНАТА, а ти му инсталираш драјвери за ГРАФИЧКАТА :uvo:
Епа види што марка на звучна имаш (90% ти е некоја REALTEK) и најди си драјвери за таа звучна и за Windows-от што го користиш. Или ако имаш CD од матичната, на неа го има драјверот 100%Да, со звукот имам мака... а тоа што инсталирам искрено појма немам...шпанско село, некое ќере се најдуе?:nesum:
Фала за советот...:smir:Епа види што марка на звучна имаш (90% ти е некоја REALTEK) и најди си драјвери за таа звучна и за Windows-от што го користиш. Или ако имаш CD од матичната, на неа го има драјверот 100%
Добро толку никој го немал истиот проблем ,нема некој што знае да ми пиши да помогни ? :nesum:Како да избришам Deep Freez од компјутер на кој има инсталирано Deep Freez на кој не го знам пасвордот за да го одмрзнам ?
НЕ ЧЕПКАЈ!Дали имат програма за да ги сменам имињата на хардисковите.На пример:Local Disk (C) да го напрам да е D ,зошто ако одам со десен клик rename пак истото е а сакам да е прво по ред,преку диск менаџмент не ми отварат па некоја програма ако имат кажејте.