Помош, проблеми, прашања, совети...

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Некој да ми даде совет со што да го исчистам мониторов? Се работи за лцд.. :smir:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Некој да ми даде совет со што да го исчистам мониторов? Се работи за лцд.. :smir:
Имаш во Анхоч марамици за чистење ЛЦД, 130 денари мислам дека беше пакување.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Скоро во секоја продавница за хардвер има такви марамици со некоја наводно специјална течност, дури и во Тинекс имам видено.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Купи си сретство за чистење монитори S-BOX, имаш и многу убаво марамче внатре, околу 300 ден. е комплет, ама многу време трае.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Зедов ASUS P5KPL-AM IN/ROEM/SI матична,сега сакам да ми кажите како да го оверкокувам процесорот дека не можам да се снајдам со новиот биос.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.979
Поени од реакции
12.601
Помош!!!
Почна вака: Sound Recorder cannot record because a sound device is not installed.......Add hardware.

Пробувам да инсталирам Software Driver и ми вика вака:

The Sofrware you are installing for this hardware> NVIDIA Ge Force 9400 GT has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP.

Разбирам што пишува ама појма немам што да правам...хеееееелп...:nesum:

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Имаш во Анхоч марамици за чистење ЛЦД, 130 денари мислам дека беше пакување.
Скоро во секоја продавница за хардвер има такви марамици со некоја наводно специјална течност, дури и во Тинекс имам видено.
Купи си сретство за чистење монитори S-BOX, имаш и многу убаво марамче внатре, околу 300 ден. е комплет, ама многу време трае.
Фала ви на сите, иначе Корун каде можам да го најдам ова S-BOX?:smir:

Зедов ASUS P5KPL-AM IN/ROEM/SI матична,сега сакам да ми кажите како да го оверкокувам процесорот дека не можам да се снајдам со новиот биос.
Аман бе пак ли сакаш да му ебеш мајката? Барем да имаше некои асални делови.. ама од тој процесорот што ке извадиш жити се??

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не ти доаѓа тебе памет?

Стисни на М и ќе се оверклокува.

Помош!!!
Почна вака: Sound Recorder cannot record because a sound device is not installed.......Add hardware.

Пробувам да инсталирам Software Driver и ми вика вака:

The Sofrware you are installing for this hardware> NVIDIA Ge Force 9400 GT has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP.

Разбирам што пишува ама појма немам што да правам...хеееееелп...:nesum:
Значи ти вика дека немаш драјвери за ЗВУЧНАТА, а ти му инсталираш драјвери за ГРАФИЧКАТА :uvo:

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Како да избришам Deep Freez од компјутер на кој има инсталирано Deep Freez на кој не го знам пасвордот за да го одмрзнам ? :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.979
Поени од реакции
12.601
Не ти доаѓа тебе памет?

Стисни на М и ќе се оверклокува.

Значи ти вика дека немаш драјвери за ЗВУЧНАТА, а ти му инсталираш драјвери за ГРАФИЧКАТА :uvo:
Да, со звукот имам мака... а тоа што инсталирам искрено појма немам...шпанско село, некое ќере се најдуе?:nesum:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Да, со звукот имам мака... а тоа што инсталирам искрено појма немам...шпанско село, некое ќере се најдуе?:nesum:
Епа види што марка на звучна имаш (90% ти е некоја REALTEK) и најди си драјвери за таа звучна и за Windows-от што го користиш. Или ако имаш CD од матичната, на неа го има драјверот 100%

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.979
Поени од реакции
12.601
Епа види што марка на звучна имаш (90% ти е некоја REALTEK) и најди си драјвери за таа звучна и за Windows-от што го користиш. Или ако имаш CD од матичната, на неа го има драјверот 100%
Фала за советот...:smir:

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Како да избришам Deep Freez од компјутер на кој има инсталирано Deep Freez на кој не го знам пасвордот за да го одмрзнам ? :)
Добро толку никој го немал истиот проблем ,нема некој што знае да ми пиши да помогни ? :nesum:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Дали имат програма за да ги сменам имињата на хардисковите.На пример:Local Disk (C) да го напрам да е D ,зошто ако одам со десен клик rename пак истото е а сакам да е прво по ред,преку диск менаџмент не ми отварат па некоја програма ако имат кажејте.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Дали имат програма за да ги сменам имињата на хардисковите.На пример:Local Disk (C) да го напрам да е D ,зошто ако одам со десен клик rename пак истото е а сакам да е прво по ред,преку диск менаџмент не ми отварат па некоја програма ако имат кажејте.
НЕ ЧЕПКАЈ!

Kajgana Shop

На врв Bottom