Георгиевски: Македонија треба да биде разделена

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Како што гледам, се испомешаа многу работи тука...
Партиска припадност, двојни државјанства, вера во Бог, Љубе Бошковски...
А темава е ЉуБчо. Човекот кој успеа да „вози“ убава гласачка машинерија од едно 250000 луѓе, добри 12-13 години...И, на крај, излезе бугарски шпиун!
Та и државата ни сеуште плата му дава...Пратеник е човекот.
ПУ!!!!Јаз`к!!!!

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Samo vie simpatizerite na dpmne ste Makedonci i vernici, toa sakas da kazes ?
Македонци се сите оние кои се гордеат со својата држава, Македонци се оние кои за секој неуспех викаат „идеме пак“ наместо „тоа ти е...македонче...“ Македонци се оние кои мислат за своите сограѓани, за својот народ...Кажи ми еден од СДСМ кој барем еднаш во нивниот 12 годишен криминал(кој сеуште опстојува) помисли на народот!?

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
А темава е ЉуБчо. Човекот кој успеа да „вози“ убава гласачка машинерија од едно 250000 луѓе, добри 12-13 години...И, на крај, излезе бугарски шпиун!
Та и државата ни сеуште плата му дава...Пратеник е човекот.
ПУ!!!!Јаз`к!!!!
За „возењето“ може капа да му симнеме, и на него и на Бранко кој сеуште „вози“...

А мене ме чуди што сеуште има пристап во нашата земја...Одземање државјанство и црн печат во најмала рака треба!!

Стрелец

El Mariachi
Член од
23 јануари 2005
Мислења
910
Поени од реакции
10
Македонци се сите оние кои се гордеат со својата држава...
А вие демек се гордеете со својата држава???
Со што се гордеете (вие од најмакедонската партија)? Плукате по претседателот на државата... Плукате по државното знаме... Плукате по НОБ... Плукате по сопствената историја... Плукате по се’ што не е ДПМНЕ-овско... Аман не отварај уста за гордост!

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
А вие демек се гордеете со својата држава???
Со што се гордеете (вие од најмакедонската партија)? Плукате по претседателот на државата... Плукате по државното знаме... Плукате по НОБ... Плукате по сопствената историја... Плукате по се’ што не е ДПМНЕ-овско... Аман не отварај уста за гордост!

Sam si se ispluka za cel zivot!
Duri i vo visina nagore!
Vrlase kamenja nagore ama ke padnat na nego!

ps: Mnogu mi e zal za covekov, a i za Vas, ke Ve ostavi sami, zagreota...:nesvest:

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
За „возењето“ може капа да му симнеме, и на него и на Бранко кој сеуште „вози“...

А мене ме чуди што сеуште има пристап во нашата земја...Одземање државјанство и црн печат во најмала рака треба!!
Mene pak voopsto ne me cudi zosto Gruevski ne pokaze kolku e razlicen od negoviot mentor Ljubco i ne go uapsi spektakularno na vlez vo Makedonija. Izjavite na Ljubco koj seuste e pratenik, se seriozen napad nad suverenitetot na Makedonija.
Berem da povedat inicijativa za odzemanje na pratenickiot mandat( za koj ne sum siguren dali seuste go ima)
Barem da se ogradi od vakvite izjavi, JASNO I GLASNO i da gi osudi, bidejki ne doagaat od nekoj si ex clen na DPMNE tuku od Ex lider i premier koj tokmu Grujo go nasledi.

jon

Член од
20 јуни 2007
Мислења
287
Поени од реакции
0
Mene pak voopsto ne me cudi zosto Gruevski ne pokaze kolku e razlicen od negoviot mentor Ljubco i ne go uapsi spektakularno na vlez vo Makedonija. Izjavite na Ljubco koj seuste e pratenik, se seriozen napad nad suverenitetot na Makedonija.
Berem da povedat inicijativa za odzemanje na pratenickiot mandat( za koj ne sum siguren dali seuste go ima)
Barem da se ogradi od vakvite izjavi, JASNO I GLASNO i da gi osudi, bidejki ne doagaat od nekoj si ex clen na DPMNE tuku od Ex lider i premier koj tokmu Grujo go nasledi.
Грујо сега си е мирен има рејтинг. Кога ќе почне да му спладнува рејтингот ќе има : Никој нема да ја дели Македонија и Шизо ќе си добие вербална порција преку медиуми.
Да подигне пријава или апсење - ма дај.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Каква врска има Груевски со изјавите на човек кој има психолошки проблеми???
На крај краева, цело собрание го имаш па и опозиционата група на СДСм, што не покренат они таква иницијатива?

Кога умоболниот си отиде од ДПМНЕ, истата ја доби власта и довербата кај народот и сега успешно се бори против криминалците од кои 90% се блиски на СДСМ, а поради тоа, СДСМ бидејќи се толку ниски, и очајни што прават некои небулозни споредби...Абе прочитана ви е играта одамна бе....се фаќате за последните сламки затоа што тонете...тонете и тоа експресно брзо...

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
I velish ne si vo VMRO DPMNE ...ehh a dedo mraz postoi ?

Каква врска има Груевски со изјавите на човек кој има психолошки проблеми???
На крај краева, цело собрание го имаш па и опозиционата група на СДСм, што не покренат они таква иницијатива?

Кога умоболниот си отиде од ДПМНЕ, истата ја доби власта и довербата кај народот и сега успешно се бори против криминалците од кои 90% се блиски на СДСМ, а поради тоа, СДСМ бидејќи се толку ниски, и очајни што прават некои небулозни споредби...Абе прочитана ви е играта одамна бе....се фаќате за последните сламки затоа што тонете...тонете и тоа експресно брзо...

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
mada ima poenta trn pokrenete inicijativa ... sto cekate ima pravni moznosti ... bujrum eve Vi penal

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
I velish ne si vo VMRO DPMNE ...ehh a dedo mraz postoi ?
Не мислев дека некогаш ќе ти реплицирам, пошто се плашам од тебе(нели шпиун си де) ама вака:

Јас ја поддржувам политиката на владата, не заради тоа што сум симпатизер на партијата(Дпмне или ДПА) ТУКУ заради тоа што сум приврзаник на ДЕСНИЧАРСКАТА ИДЕОЛОГИЈА и сум поддржувач на ПОПУЛИЗАМ, а моменталната влада во Македонија води токму таква политика! ...ме разбра ли? :raz:

Стрелец

El Mariachi
Член од
23 јануари 2005
Мислења
910
Поени од реакции
10
Populism: the political appeal to, or justification of policy by, "the will of the people", rather than by principle, rectitude or propriety of the policy itself. - H.L. Mencken

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Ok fala vlezen si i ti u tefter ama ne si u crniot ne beri gajle samo ke te privedeme na informativen razgovor ponataka kolku da kazesh dal Goceta vo plevnata se krie :)

Pa dobro i da ne si i da si sveedno ama cooliraj malce ko da ke smenis nesto , ja ko dzems bond ne menjam ti obicen smrtnik ke smenis zatoa cool :)

Код:
Не мислев дека некогаш ќе ти реплицирам, пошто се плашам од тебе(нели шпиун си де) ама вака:

Јас ја поддржувам политиката на владата, не заради тоа што сум симпатизер на партијата(Дпмне или ДПА) ТУКУ заради тоа што сум приврзаник на ДЕСНИЧАРСКАТА ИДЕОЛОГИЈА и сум поддржувач на ПОПУЛИЗАМ, а моменталната влада во Македонија води токму таква политика! ...ме разбра ли? :raz:

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
E sega te razbra:pos2:

T r n , kokja kje pocnat apsenja na kriminalci od DPMNE togas kje kazam Bravo, vaka nisto rabota.

Kajgana Shop

На врв Bottom