има и таква темаSoshto vakov negativisam ? Soshto "naj mal neprijatel", a ne "naj golem prijatel ??? Mislam deka MK ima i prijateli vo svetot, pa i od sosedite ....
Ima premnogu temi za "naj golemiot prijatel" Srbia !?има и таква тема
:pos2: pa koj kurac si ti dami kazuvas dagi sakam srbite ,moe pravo sie kogo ce sakamDa te nerviram tebe i da ti davam crveni samo toa me drzi hehehehe :pos2:
Ке те замолам прво да завршиш барем осмолетка може и вечерно школо па да научиш дека почеток на реченица се пишува со голема буква. После ке ти појаснам некои работи ... ко за почеток јас сум Србин а такви ко тебе не давам ни пертли да ми врзуваат камоли да ме сакаат . Не си ми на ниво. Јас лугето ги делам на паметни и глупи , образовани и необразовани, добри и лоши ти у кои спагаш најди се самиот :uvo::pos2: pa koj kurac si ti dami kazuvas dagi sakam srbite ,moe pravo sie kogo ce sakam) abe taka si vospitan krusa pod krusa pagja jebiga nesi ti kriv ko te vospitale doma da gi sakas srbite i da bides kodosh
) bemliga.cuden e ovoj makedonski sindrom
) teskodase opise, za makedonceto srbite se i nebeski narod predizvikuvaat voshit kaj obicniot zaslepen makedonec.sakat da gi kopiratt vo se posebno vo nekoj zapusteni birtiii so pivo i desetka so kromid i damu peva nekoja pevaljka turbo folk shabanarija.:pos2: so da ti pram nesi ti kriv
)gornion tolku di go dal .
pa taka kazi deka si srbinКе те замолам прво да завршиш барем осмолетка може и вечерно школо па да научиш дека почеток на реченица се пишува со голема буква. После ке ти појаснам некои работи ... ко за почеток јас сум Србин а такви ко тебе не давам ни пертли да ми врзуваат камоли да ме сакаат . Не си ми на ниво. Јас лугето ги делам на паметни и глупи , образовани и необразовани, добри и лоши ти у кои спагаш најди се самиот :uvo:
Ne...zaedno so nego uste od sega se spremame za pomen na Musa...ovaj...izvini...SWEDEN
Nema li da napravish edin pomen za Aleksander I,deto zaedno s hrvatite mu videhme smetkata 1934?![]()
Што има да се објаснува за Балканските војни: -дошле Србите и истепале многу Македонци,праќаќи ги по фронтовите за "нивна корист",поминале Бугарите испотепале уште толку Македонци исто за сопствени интереси а Грците правеле нешто слично како и овие погоре,и тоа е тоа,во кратки црти.
eve jas ke kazam i toa so argumenti. toa e od ponovata istorija na Republika Makedonija.така да да кажевте нешто на темава без провокации ?
Da bidelm tochni - vo Bugarija parvata balkanska voijna se smeta za osloboditelna, a vtorata - za nacionalna katastrofa !Барем за балканските воини не говори брат веќе ми скисна од товоите постови .
-Бугрите станале лакоми ги изѕивкала србите и ја напданале териоторијата на Македоноија заедно во исто време ги изѕвикале и грците па тие удриле на србите и тука мислеле дека ќе печалат бугарите но ништо .....
БАЛКАНСКИТЕ ВОИНИ ВО БУГАРИЈА СЕ СМЕТАТ ЗА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА
по ваквите случување загинале многу македонци бидејки и србите и грците и бугарите и биле дужни и сите и ветувале слободна држва но ништо од тоа btw Балканските воини сеуште траат и кој губи тука само ние ABC како да и да си братко да не си член на МАНУ и што бидна со нуклеарката во Прилеп до каде стигна
a koj od kogo oslobodil prijatele, tuku ostaj ti toa odamna bese aj kazi nesto za toa jas sto napisav, toa e sega momentalno sto se slucuva.Da bidelm tochni - vo Bugarija parvata balkanska voijna se smeta za osloboditelna, a vtorata - za nacionalna katastrofa !![]()