Фан Клуб: Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Sprite
  • Време на започнување Време на започнување
Од Охрид сум, навивам за ФК Охрид али вистина е мизерен тим Sorry на фановите

Од Охрид сум, навивам за ФК Охрид али вистина е мизерен тим Sorry на фановите
Абе мизерен, не мизерен, оваа година не се во форма. Наредната ќе очекуваме повеќе. И ако си вистински фан, ќе навиваш за нив и во најголема мизерија. И точка !

Абе мизерен, не мизерен, оваа година не се во форма. Наредната ќе очекуваме повеќе. И ако си вистински фан, ќе навиваш за нив и во најголема мизерија. И точка !
Абе братче џабе ви е пак ќе изгубите од Караорман . Ако сме слаби годинава за Охрид секогаш сме расположени за победа .Дојдете повеќе охриѓани во Струга за да ни е посатка победата

Абе братче џабе ви е пак ќе изгубите од Караорман . Ако сме слаби годинава за Охрид секогаш сме расположени за победа .Дојдете повеќе охриѓани во Струга за да ни е посатка победата
Првин ти братче, прочитај ги правилава на подфорумов, па после дојди овде и пиши.

Добро де Охрид се слаби и мислам дека ќе изгубат од Караорман .

Па што сакаш ти...Охрид добро се снаоѓа за прва сезона во втората лига.

KONECNO POBEDA!!!!

Цели шест кола охридските сини чекаа да се израдуваат на победа , последен пат се радуваа на натпреварот со Беласица на Билјанини.Чекаа стрпливо, работеа и конечно победата стигна над тетовска Дрита која во Охрид се покажа во светло издание.Охриѓани извојуваа уште една "чиста " победа со што мрежата на Крамачоски во Охрид мирува цели 540 минути.

Охрид шампион многу мие мило со некогаш бев дел од него позз

Еве еден копи пејст од Википедиа.

ФК Охрид 2004 е фудбалски клуб од град Охрид, формиран во 1921 година. По четиригодишна пауза, во натпреварувачката сезона 2007-2008 се натпреварува во втората фудбалска лига. Тренер на екипата е Данчо Целески, а капитен е Даниел Симоновски. Првиот натпревар во втората лига го одигра со ФК Брегалница. Тимот игра на стадионот "Билјанини извори" со капацитет од околу 10 000 седишта. Играат во сино-бели дресови.

Покровител на тимот е градот Охрид. Прекарот на фудбалскиот тим е "Рибари".

Охрид - Караорман 1-0
Мети си.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom