На Груевски му расте рејтингот

• Креатор на темата Креатор на темата NACIONALIST
  • Време на започнување Време на започнување
Пак ли треба да повторам?

Чим е толку лош и беден овој Груевски што се паничите?

Треба да скокате од среќа дека ќе има предвремени избори, а не ко плачипички цел денн.. лиилллеее види шоо ни плаавии оноојј лошиион Глујооо.. ллииииллееее беее

иииииииии де бе ако рекол нешто лошо за груевски не рекол за брат ти, полека смири се нели беше непартиски или сум погрешил, ќе има избори ке се види не се пали тука како семафор:vozbud:

Ако беше толку јунак твојот Николче ке влезеше во парламент синока и ќе објаснеше јасно и гласно дека ке има избори ради тие и тие причини, ама како шо кажа конкрит од големио нос неможе низ врата да влезе, ама затоа во Сител ги направиле вратите поголеми за да можат носоњи да влегуваат

Добра драматургија имате вие у СДС. И Љубиша може да ви позавиди. Све сами флоскули и фори, у стилу на државници, преземање одговорност, распад, паѓање на колена, трио фантастико, историски моменти, кардинални грешки,.....се чудам што некој не издаде некоја белетристика?!

се чудам што некој не издаде некоја белетристика?!

Има бе. Се вика „Најголемите лаги на СДСМ“

17 тома од по 365 страници, а следуваат и нови изданија.

По еден вработен од секое семејство и тоа за два месеци ќе се десело?!

...кој е будала нека верује...

По еден вработен од секое семејство и тоа за два месеци ќе се десело?!
Па го направија и тоа бе Сашо...СДСМ барем во пракса се цареви за тоа...

И во оние семејства каде имаше по двајца вработени, ги намалија на по еден вработен!

Ете тоа им значеше тоа „по еден вработен од секое семејство“...

А после бучко на сета мака, мандарини сакаше да им дели...

Па тија мандарините изгледа не ги поделиле па после ги продаваа за 5 денари кило.

Папава закажал лидерска средба у 6 попладне. Само незнам сеа што му е у агенда?

Ќе размишља за некои заврзлами....

Папава закажал лидерска средба у 6 попладне. Само незнам сеа што му е у агенда?

Ќе размишља за некои заврзлами....

koj li ke mu sedi od desno????

inaku vaka malku off...... se cepam od smeenje koga ke gi vidam na TV za uslikuvanje, onaka ko od madam tiso izlezeni , vkocaneti so nekakvi smrznati faci....... demek PROTOKOL...ebate protokolot....pa mi teknuva za toa slicnite "masi" kaj evreive....so jadaca i pijaca......, a posle zosto im odelo...,pa im odi... :)

сдс-овската приказна не смее повеќе ни да се раскажи па не да се повтори.Опозиција,а не сака предвремени избори,па каде го има тоа.Ајде кога се толку силни нека излезат на избори и нека победат,само со кого со шејкерка,шема,клондарко,жеравот,буче па видете само вака напишани смешно изгледаат па не Држава да водат.
Ги разбирам сите што се уплашени од овие избори,малите предавнички партичиња ќе ги нема повеќе,а сдс е уплашен оти можи 6 пратеници да има,а можи и да нема,затоа му предлагам на кутрите мали продаени хрчки да се префрлат во сдс-невладина организација,која ќе прави по некое проектче,што се сомневам и во тоа дека можат да го прават.

koj li ke mu sedi od desno????

inaku vaka malku off...... se cepam od smeenje koga ke gi vidam na TV za uslikuvanje, onaka ko od madam tiso izlezeni , vkocaneti so nekakvi smrznati faci....... demek PROTOKOL...ebate protokolot....pa mi teknuva za toa slicnite "masi" kaj evreive....so jadaca i pijaca......, a posle zosto im odelo...,pa im odi... :)

Како кој ќе му седи од десно, па Игор-Шема, несудениот иден водач на партијата.:pos2: Или на невладината организација, зависи од резулатот на претстојните избори. Во оптек веќе пуштиле верзија дека Шеќеринска ќе ја сменат, а Шема бил човекот од доверба, аминуван лично од Б.Ц. со бацување рака. :):):)

Вакви ликови да водат држава, а бе нема теорија!! Точно е дека сме мала држава, ама не сме на ниво на месна заедница бе, на ниво на шминкерчиња од типот на Шема.:uvo:

Како кој ќе му седи од десно, па Игор-Шема, несудениот иден водач на партијата.:pos2: Или на невладината организација, зависи од резулатот на претстојните избори. Во оптек веќе пуштиле верзија дека Шеќеринска ќе ја сменат, а Шема бил човекот од доверба, аминуван лично од Б.Ц. со бацување рака. :):):)

Вакви ликови да водат држава, а бе нема теорија
!! Точно е дека сме мала држава, ама не сме на ниво на месна заедница бе, на ниво на шминкерчиња од типот на Шема.:uvo:
Овие ликови кога се родиле им било запишано само едно
Родени сте само со една цел : да бидете главни ликови во една сатирична серија ЕДНООКИ :pos::pos::pos:
Јас сум им вечно благодарен за ова :helou:

Колку да ве вратам на темата, чиј наслов „ На Груевски му расте рејтингот„ изгледа сте го заборавиле:
Можеби на Груевски му расте рејтингот, не знам...Ама едно сигурно знам, на мене како граѓанин и тоа како ми падна стандардот... Е, на него ќе се сетам на денот на изборите.

Колку да ве вратам на темата, чиј наслов „ На Груевски му расте рејтингот„ изгледа сте го заборавиле:
Можеби на Груевски му расте рејтингот, не знам...Ама едно сигурно знам, на мене како граѓанин и тоа како ми падна стандардот... Е, на него ќе се сетам на денот на изборите.

Дали очекуваш со смена на власта да ти се покачи стандардот???

Сакам искрен одговор и дали веруваш дека другата евентуална опција за која би гласал ќе не изведе на прав пат, образложи ако не те мрзи, сакам конструктивна дискусија.

А сакаш да кажеш дека Груевски е виновен за падот на стандардот??? Леле а јас колку сум глупав си мислев дека можеби има влијание тоа што цената на нафтата е околу 110 долари во моментов, и тоа светската цена на храната урива рекорди. А мислев и дека ради ушата во Европа има слаб род, недостиг на храва.
Да, јас мислев дека светската економска криза којашто почнува да зема замав може да има влијание врз една кревка економија како нашата.
Но ,да секако многу ми е криво што го немаме Никола ПОповски којшто за време на неговото министерување чуда праеше.
Дечко падната е стандардот ама освен владата како субјективен фактор, има многу посилни ОБЈЕКТИВНИ ФАКТОРИ ЧИЕ ДЕЈСТВО Е НЕМИНОВНО.
не се врти светот околу СДСМ иВМРО , не може ни да се за се криви.

Вакви ликови да водат држава, а бе нема теорија!! Точно е дека сме мала држава, ама не сме на ниво на месна заедница бе, на ниво на шминкерчиња од типот на Шема.:uvo:

A sto e podobar onoj so NAOCARITE sto go dublirase snosti Grujo vo Parlament, onoj sto sekoi trieset sekundi se dogovarase preku masa so Georgievski .....????
Na zalost sminkercinja bez skolo sekade vo MKD ...se LICNOSTI OD DOVERBA :)
Toa ni e nivoto.....nisko prizemje...i kamo sreka da bevme solidno podzemje ... :)
................a koga napisav ..koj od desno na BC...mislev na SEPTACOT... :) koj ke bide septacot......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom